The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιαπωνία εναντίον Χιλή: πρόβλεψη για τον αγώνα

001-Japan-Chile-18.06

Κόπα Αμέρικα – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 1 ημέρα αγωνιστικής από 3

Στάδιο Σίσερο Πομπέου ντε Τολέντο

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019, 02:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη νύχτα της Τρίτης, 18 Ιουνίου, ο πρώτος αγώνας του κυπέλλου Αμερικής 2019 για τις εθνικές ομάδες της Ιαπωνίας και της Χιλής θα πραγματοποιηθεί στη βραζιλιάνικη πόλη Σάο Πάολο. Αυτές είναι καλές ομάδες που μπορούν να “πυροβολήσουν” σε αυτό το τουρνουά, πράγμα που σημαίνει ότι η προσωπική τους συνάντηση θα είναι ενδιαφέρουσα. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε πλήρως την πρόβλεψη για τον αγώνα Ιαπωνία – Χιλή.

Ιάπωνες ανέβασαν ρυθμούς

Αυτή τη στιγμή η ιαπωνική ομάδα φαίνεται αξιοπρεπής και μπορεί να εκπλήξει στο τουρνουά. Είναι φιλοξενούμενη ομάδα, από την οποία δεν περιμένουν κάτι ιδιαίτερο, αλλά οι Ιάπωνες ήταν φιναλίστ του Ασιατικού Κυπέλλου στις αρχές του έτους. Τότε οι “μπλε σαμουράι” μόνο στο τελικό έχασαν από το Κατάρ με σκορ 1:3. Ενώ τον Ιούνιο οι παίκτες του Hajime Moriyasu κατάφεραν να παίξουν δύο φιλικά, στα οποία πρώτα έπαιξαν ισοπαλία με το Τρινιντάντ και Τομπάγκο (0:0), αλλά μετά επικράτησαν του Σαλβαδόρ (2:0). Γενικώς, αυτή η ομάδα έχει πολύ ισχυρή και “άγρια” επιθετική γραμμή…

Χιλιανοί χάνουν από όλους

Ταυτόχρονα, η εθνική ομάδα της Χιλής για πολλά έτη μόνο απογοητεύει, αλλά η σταγόνα που υπερχείλισε το ποτήρι ήταν η μην πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018. Τότε η διοίκηση αποφάσισε να αλλάξει κάτι, αλλά μέχρι στιγμής αυτό δεν βοηθά. Ναι, στον μοναδικό αγώνα λίγο πριν το τουρνουά, οι παίκτες του Reinaldo Rueda κατάφεραν να κερδίσουν, αλλά ήταν μια ελάχιστη νίκη επί της Αϊτής – 2:1. Είναι αυτό ένα αξιοπρεπές παιχνίδι; Και γενικώς στις 5 τελευταίες συναντήσεις η “κόκκινη ομάδα” οπωσδήποτε έχανε…

Πρόβλεψη

Τα τελευταία χρόνια, η εθνική Ιαπωνίας έχει ανεβάσει σοβαρά του ρυθμούς, και το 2019 δείχνει ωραία τον εαυτό της. Αλλά η εθνική ομάδα της Χιλής δεν έχει ανακάμψει ακόμη και είναι πολύ αδύναμη στην άμυνα. Πιθανότατα, οι Χιλιανοί δεν θα λύσουν τα προβλήματά τους στην άμυνα μέχρι αυτόν τον αγώνα, πράγμα που σημαίνει ότι η “άγρια” επίθεση των Ιαπώνων θα πρέπει να διακριθεί. Σ’ αυτό προτείνουμε να ποντάρετε. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ιαπωνία θα σκοράρει με απόδοση 2,08.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *