The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιαπωνία εναντίον Ισπανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Япония-Испания-01.12

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε
Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022, 9:00 μ.μ.
Διεθνές Στάδιο Καλίφα

Στο πλαίσιο του τρίτου γύρου της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Ιαπωνία θα παίξει τον αγώνα της με την Ισπανία, η πρόβλεψη ετοιμάστηκε από τους ειδικούς του πόρου μας.
Οι Ιάπωνες έχασαν μεγάλη ευκαιρία
Η Ιαπωνία ξεκίνησε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο με μια συγκλονιστική νίκη με 2-1 επί της Γερμανίας, ο αντίπαλος δημιούργησε περισσότερα μπροστά, αλλά η ασιατική ομάδα κατάφερε να πάρει το τέρμα. Η ομάδα μπορούσε να εγγυηθεί την πρόκριση στα πλέι οφ, έπρεπε να νικήσει την άουτ Κόστα Ρίκα στο δεύτερο παιχνίδι. Οι Ιάπωνες πίεσαν τον αντίπαλο στο αναφερόμενο ματς, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και δέχτηκαν και οι ίδιοι 0:1. Ακόμη και η ισοπαλία πιθανότατα δεν θα είναι αρκετή για την πρόκριση στα πλέι οφ, γιατί οι Γερμανοί θα προσπαθήσουν να κερδίσουν με μεγάλο σκορ. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να κερδίσεις μια τέτοια Ισπανία, αλλά έχουν ήδη γίνει πολλές αισθήσεις σε αυτό το τουρνουά.
Η «κόκκινη μανία» φαίνεται υπέροχη
Οι Ισπανοί ξεκίνησαν καλά σε αυτό το τουρνουά, οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε έκαναν μια μεγάλη ανατροπή της Κόστα Ρίκα με σκορ 7:0. Το πραγματικό τεστ ήταν το δεύτερο παιχνίδι εναντίον της Γερμανίας, όπου σημειώθηκε ισοπαλία 1:1, αν και δεν υπήρχε λόγος να αγωνιστούν για τη νίκη. Η «κόκκινη μανία» οδηγεί τον όμιλο Ε, θα είναι δύσκολο να μην προχωρήσει παρακάτω, για να αποφύγει τους μαθηματικούς υπολογισμούς και να παραμείνει στην κορυφή, πρέπει να κερδίσει, η ομάδα μπορεί να το καταφέρει άνετα.
Προσωπικές συναντήσεις
Παραδόξως, οι ομάδες έπαιξαν μόνο μια φορά στην ιστορία, ήταν ένα φιλικό παιχνίδι το 2001, τότε η νίκη πήγε στους Ισπανούς με σκορ 1:0.
Πρόβλεψη
Είναι προφανές ότι οι Ισπανοί είναι τα φαβορί αυτής της συνάντησης, η ισοπαλία τους οδηγεί στα πλέι οφ και με μεγάλη πιθανότητα από την πρώτη θέση. Η «κόκκινη μανία» είναι σίγουρο ότι θα πάρει το προβάδισμα, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να σπάσει η αντίσταση του αντιπάλου. Ποντάρουμε εδώ στη νίκη της Ισπανίας με χάντικαπ -1 γκολ και απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *