The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιαπωνία εναντίον Βραζιλία: πρόβλεψη γιο τον αγώνα

Japan-Brazil-10.11

Φιλικός αγώνας

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου, 2:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

“Stade Pierre-Mauroy”, Villeneuve d’Ascq

Την ερχόμενη Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί μια σειρά φιλικών αγώνων, συμπεριλαμβανομένης μιας αναμέτρησης μεταξύ των εθνικών ομάδων της Ιαπωνίας και της Βραζιλίας. Η συνάντηση αυτή θα διεξαχθεί στο ουδέτερο γήπεδο στη Γαλλία, συγκεκριμένα στη Λιλ. Απόλυτα αναμενόμενη μοιάζει να είναι η γραμμή στοιχημάτων για το παιχνίδι, όπου οι Βραζιλιάνοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης. Η εθνική Βραζιλίας πολύ δυναμικά έπαιξε το προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, έδειξε το υψηλότερο επίπεδο του ποδοσφαίρου, είναι από τους κύριους διεκδικητές για την κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας στη Ρωσία.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Η εθνική Ιαπωνίας προκρίθηκε επίσης στο Παγκόσμιο Φόρουμ, οι εκπρόσωποι «της χώρας του Rising Sun» κέρδισαν στον όμιλο Β στο ασιατικό προκριματικό τουρνουά, βρέθηκαν μπροστά από τη Σαουδική Αραβία, την Αυστραλία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ιράκ και την Ταϊλάνδη. Σε 10 παιχνίδια του προκριματικού τουρνουά οι Ιάπωνες κατάφεραν να κερδίσουν έξι φορές με δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Μόνο μία ήττα

Η εθνική ομάδα της Βραζιλίας έχασε στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 μία φορά, αυτή η αποτυχία συνέβη στον πρώτο προκριματικό γύρο στο εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον της εθνικής της Χιλής. Μετά από αυτό υπάρχουν δώδεκα νίκες και πέντε ισοπαλίες. Συνολικά οι Νοτιαμερικανοί σκόραραν στον κουμπαρά τους 41 βαθμούς, είναι 10 μονάδες μπροστά από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή, την εθνική Ουρουγουάης, έχοντας νικήσει στην γεωγραφική τους ζώνη με σαφές πλεονέκτημα. Εκτός έδρας οι Βραζιλιάνοι έπαιξαν εννέα αγώνες στα προκριματικά, έχουν + 4 = 4-1.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Ιαπωνίας είναι σημαντικά κατώτερη στις δυνατότητές της από την εθνική της Βραζιλίας, η οποία παίζει πολύ καλά τους εκτός έδρας αγώνες της, η πλειοψηφία των παικτών της ομάδας παίζουν στην Ευρώπη και είναι απόλυτα προσαρμοσμένοι στις συνθήκες εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Βραζιλίας με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *