The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Θέλτα Βίγο εναντίον Σεβίλλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

SEVILLE, SPAIN - NOVEMBER 21: Youssef En-Nesyri of Sevilla scores his team's second goal during the La Liga Santander match between Sevilla FC and RC Celta at Estadio Ramon Sanchez Pizjuan on November 21, 2020 in Seville, Spain. Football Stadiums around Europe remain empty due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in fixtures being played behind closed doors. (Photo by Fran Santiago/Getty Images)

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Δημοτικό Στάδιο Μπαλαίδος

Στην Ισπανία προσπαθούν να συνεχίσουν την περιοδεία στην Πριμέρα Ντιβισιόν για τον μέγιστο αριθμό ημερών. Και αυτή τη φορά όλα θα τελειώσουν μόνο τη Δευτέρα. Τότε στο Βϊγο η Θέλτα θα παίξει ενάντια στη Σεβίλλη. Θα καταφέρουν οι γηπεδούχοι να αντισταθούν σε έναν από τους γίγαντες;

Η Θέλτα Βίγο κρατιέται στην κορυφή των βαθμολογιών

Η ομάδα την περασμένη σεζόν, όχι χωρίς δυσκολία, κατάφερε να διατηρήσει τη θέση στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Ταυτόχρονα, ξανά το φθινόπωρο αναγκάστηκαν να αλλάξουν τον προπονητή. Αυτή τη φορά πέτυχαν σωστά χωρίς επιφυλάξεις: ο πρώην ποδοσφαιριστής, αν και δεν πέρασε πολύ χρόνο στο Βίγο, ο Eduardo Coudet ανέβασε γρήγορα και με αυτοπεποίθηση τους νέους του παίκτες πάνω από τον ισημερινό της κατάταξης. Σε γενικές γραμμές, σίγουρα δεν υπάρχει κίνδυνος υποβιβασμού. Στον τελευταίο γύρο, την Κυριακή, εκτός έδρας η Αλάβες νικήθηκε συντριπτικά, όταν μέχρι το 20ο λεπτό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 3-0. Παραδοσιακά, οι βετεράνοι έθεσαν τον τόνο: ο Νολίτο άνοιξε το σκορ και ενήργησε ως βοηθός, ενώ ο Iago Aspas είχε 1 + 2. Αλλά η ομάδα δεν μπορεί να πηδήξει πάνω από την 8η θέση, η διαφορά από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, την Μπέτις και τη Βιγιαρεάλ είναι 9 βαθμούς.

Η Σεβίλλη ξέρει ήδη πού θα τελειώσει τη σεζόν

Η «Λευκή Ανδαλουσία» ουσιαστικά δεν θα αγωνιστεί για τίποτα τον Απρίλιο – Μάιο. Ο σύλλογος κατάφερε να χάσει το προβάδισμα σε μορφή 2-0 εναντίον της Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του κυπέλλου. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ τους απέκλεισε από το Champions League ήδη στους 16. Απομένει μόνο η Primera, αλλά εκεί, από τη μία πλευρά, υπάρχει υστέρηση τουλάχιστον 5 βαθμών από τους τρεις πρώτους, οπότε οι παίκτες του Γιούλεν Λοπετέγι είναι απίθανο να μπορέσουν να ανέβουν πάνω από την τρέχουσα 4η θέση. Από την άλλη πλευρά, δεν θα πέσουν και πιο κάτω, επειδή η Σεβίλλη προσπερνάει εκείνους που είναι πιο κάτω 12 βαθμούς. Όμως, παρά το μηδενικό κίνητρο στο τουρνουά, στον τελευταίο γύρο η ομάδα κατάφερε να βάλει τρικλοποδιά στον αρχηγό, την Ατλέτικο. Χάρη στο γκολ του Akunya στο 70ο λεπτό, κατάφεραν να νικήσουν τους «στρωματάδες» με σκορ 1-0. Αλλά ήταν η στάση απέναντι στον ηγέτη, πώς θα εκδηλωθεί ο σύλλογος με τους παίκτες μεσαίας ομάδας, εκτός έδρας κιόλας;

Προηγούμενοι αγώνες

Στις 12 τελευταίες συναντήσεις οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κερδίσουν μόνο 1 φορά. Και σε 7 από τους 8 τελευταίους αγώνες κέρδισαν οι γηπεδούχοι. Και φέτος: 4-2 υπέρ της Σεβίλλης το Νοέμβριο.

Πρόβλεψη

Γενικά, οι σύλλογοι δεν στερούνται ρεαλισμού. Αλλά τώρα δεν παλεύουν για τίποτα, έτσι μπορούν να διασκεδάσουν λίγο. Στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,0 με απόδοση 1,64.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *