The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Θέλτα Βίγο εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Celta Vigo-Real Sociedad-1.11

Κύπελλο Ισπανίας

Μπαλαΐδος, Βίγκο

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της Πέμπτης στο Κύπελλο της Ισπανίας θα είναι ο αγώνας που θα διεξαχθεί στο στάδιο Μπαλαΐδος στην πόλη Βίγο. Η τοπική Θέλτα Βίγο στην πρώτη συνάντηση των 32 του δεύτερου σημαντικότερου ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου θα ανταγωνιστεί με την Ρεάλ Σοσιεδάδ από τη Χώρα των Βάσκων. Η αναμέτρηση είναι περίεργη, και οι δύο ομάδες δεν παίζουν με τον καλύτερο τρόπο στη La Liga, έχουν προβλήματα με τα αποτελέσματα. Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι οι γηπεδούχοι έχουν την καλύτερη πιθανότητα επιτυχίας την Πέμπτη, ο παράγοντας της έδρα στην Ισπανία δεν είναι ένας άδειος ήχος.

Θέλτα Βίγο

Μετά από μια σειρά αποτυχιών, η Θέλτα Βίγο το περασμένο Σαββατοκύριακο κατόρθωσε να κερδίσει τον αγώνα του επόμενου γύρου της Πριμέρα, οι “ουράνιοι” αποδείχθηκε ισχυρότεροι από την Έιμπαρ, νικώντας των Βάσκους στην έδρα τους με σκορ 4:0. Μετά από αυτή τη νίκη οι Κέλτες ανέβηκαν στη 10η θέση στο βαθμολογικό πίνακα του τουρνουά, στο ενεργητικό τους οι “ουράνιοι” έχουν 13 βαθμούς.

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι μόνο ένα σημείο πίσω από τη Θέλτα Βίγο στην κατάταξη της La Liga, αλλά βρίσκεται στη 12η θέση. Η τρέχουσα κατάσταση της ομάδας του Σαν Σεμπαστιάν δύσκολα μπορεί να ονομαστεί εξαιρετική, στις πέντε τελευταίες συναντήσεις η Ρεάλ Σοσιεδάδ κατάφερε να κερδίσει μόνο μία φορά με δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Η μόνη νίκη καταγράφηκε στο ντέρμπι ενάντια στον Αθλέτικ, το σκορ της συνάντησης ήταν 3:1. Έπαιξαν ισοπαλία με τη Ζιρόνα και τη Ράγιο Βαγιεκάνο, έχασαν από τη Βαλένθια και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πρόβλεψη

Η Θέλτα Βίγο στην έδρα της παίζει πάντοτε με ιδιαίτερη διάθεση, επιπλέον, οι “ουράνιοι” θα προσπαθήσουν να “πιαστούν” από το Κύπελλο Ισπανίας, επειδή στην Πριμέρα τα πράγματα δεν πάνε ακόμα καλά για τη Θέλτα. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στην γηπεδούχο μοιάζει με καλή επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Θέλτα Βίγο με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *