The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Θέλτα Βίγο εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

CeltaVigo-RealMadrid-07.01

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Βαλαΐδος, Βίγκο

Κυριακή, 7 Ιανουαρίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 18ου γύρου του πρωταθλήματος Ισπανίας η Θέλτα θα φιλοξενήσει την Ρεάλ Μαδρίτης στο Βαλαΐδος. Και οι δύο ομάδες τα προηγούμενα μεσοβδόμαδα έπαιξαν τους αγώνες του Κυπέλλου του Βασιλιά, και οι δύο μπορούν να βάλουν αυτές τις συναντήσεις στο ενεργητικό τους. Δηλαδή, στον επερχόμενο παιχνίδι οι αντίπαλοι έρχονται σε καλή διάθεση και, με μεγάλη επιθυμία να κερδίσουν τους βαθμούς.

Έδωσαν μάχη στην Μπάρτσα

Η Θέλτα την Πέμπτη στην έδρα της φιλοξένησε την Μπαρτσελόνα, η οποία ήρθε στο Βίγο χωρίς τον Μέσι και Σουάρες, αλλά, όπως είναι γνωστό, οι Καταλανοί ακόμα και με τη δεύτερη σύνθεση μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε στην Πριμέρα. Ως αποτέλεσμα, ο αγώνας έληξε με ισοπαλία 1:1, και οι «ουράνιοι» κατά τη διάρκεια του αγώνα έχαναν με σκορ 0:1. Στην κατάταξη της Πριμέρα η Θέλτα μετά από 17 γύρους βρίσκεται στην 11η θέση με 21 βαθμούς στο ενεργητικό, δηλαδή τρεις βαθμούς λιγότερους από την Έιμπαρ, η οποία βρίσκεται στην έβδομη θέση και είναι πολύ πιθανό να γίνει θέση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Να επιστρέψει τις θέσεις

Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε το έτος 2017 με συντριπτική ήττα από τη Μπαρτσελόνα, η οποία συνέβη στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Η ομάδα του Ζιντάν δεν είχε πολύ ευχάριστες διακοπές, αλλά πήγε στον πρώτο αγώνα του 2018 εναντίον της Νουμάνθια με μεγάλη επιθυμία να αποδείξει ότι οι «μαρέγκες» είναι έτοιμες να πολεμήσουν σε όλα τα μέτωπα, συμπεριλαμβανομένης της Πριμέρα. Επί του παρόντος η διαφορά της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπάρτσα είναι 14 βαθμούς, επιπλέον, δεν υπάρχει καμία εγγύηση για τους «βασιλείς» στο ότι θα λάβουν θέση στο TOP-4.

Πρόβλεψη

Η Θέλτα είναι μια καλή ομάδα, αλλά στη Ρεάλ Μαδρίτης με κίνητρα οι “ουράνιοι” δεν έχουν τίποτα να δείξουν. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους σημερινούς πρωταθλητές της Ισπανίας, της Ευρώπης και του κόσμου μοιάζει περισσότερο από λογικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *