The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Θέλτα Βίγο εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

CeltaVigo-Barcelona-04.01

Κύπελλο Ισπανίας

Μπαλαΐδος, Βίγκο

Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένα από τα παιχνίδια της ερχόμενης Πέμπτης θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Θέλτα και Μπαρτσελόνα, η πρώτη συνάντηση των 16 του Copa del Rey, όπου η Μπάρτσα υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Και οι δύο ομάδες πριν από το παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα αναπαύονταν, δηλ. δεν θα πρέπει να υπάρχουν προβλήματα με τη φρεσκάδα, άραγε θα δούμε μια ενδιαφέρουσα και έντονη συνάντηση.

Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα

Η Θέλτα πριν από την παύση στα τελευταία πέντε παιχνίδια, σημείωσε δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία. Οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στην Έιμπαρ και Ντεπορτίβο, οι ήττες από  τη Βαλένθια και Βαγιαδολίδ, ισοπαλία με την Μπάρτσα. Οι «Κέλτες» στο επερχόμενο παιχνίδι θα κάνουν τα πάντα για να επαναλάβουν την πρόσφατη επιτυχία τους με τους Καταλανούς, αλλά τώρα και η Μπάρτσα θα είναι έτοιμη για τον αγώνα με τους «ουράνιους» με τη μέγιστη σοβαρότητα.

Έχασαν δύο γκολ

Στην τρέχουσα σεζόν η Μπαρτσελόνα διακρίνεται κυρίως από την άμυνά της. Ο Valverde μετά την πώληση του Neimar ξαναέχτισε το παιχνίδι της ομάδας, το οποίο έχασε ελαφρώς στην ψυχαγωγία, αλλά η νέα τακτική επιτρέπει στους μπλαουγκράνα να επιτύχουν τα μέγιστα αποτελέσματα. Ωστόσο πρόσφατα στο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος η Μπάρτσα έχασε δύο γκολ από τη Θέλτα και στο τέλος δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλό της παίζοντας ισοπαλία 2:2. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Καταλανοί θυμούνται αυτή την αποτυχία και θα προσπαθήσουν στο επόμενο παιχνίδι με τους “Κέλτες” να μην επαναλάβουν τα λάθη τους.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα σε εννέα εκτός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος της Ισπανίας αυτής της σεζόν δεν έχει χάσει ποτέ, έχοντας καταφέρει να κερδίσει επτά φορές με δύο ισοπαλίες. Η ξεκούραστη και γεμάτη δύναμη Μπάρτσα είναι πολύ επικίνδυνη, είναι απίθανο η Θέλτα Βίγο να καταφέρει να ανταγωνιστεί με τους Καταλανούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *