The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Θέλτα Βίγο εναντίον Μπαρτσελόνα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Барселона-10.12b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Βίγκο. Στάδιο Μπαλαΐδος

Ο αγώνας στο Βίγκο μεταξύ Θέλτα και Μπαρτσελόνα θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα του τέταρτου γύρου της La Liga.

Θέλτα Βίγο

Τα τελευταία χρόνια η Θέλτα έχει μετατραπεί σε σοβαρό υποψήφιο για υποβιβασμό, κάτι που είναι πολύ περίεργο με μια τόσο ισχυρή σύνθεση στη διάθεση. Ωστόσο, στη νέα εκστρατεία, η ομάδα μέχρι στιγμής προσωράει χωρίς ήττες. Στα τρία πρώτα παιχνίδια νίκησε τη Βαλένθια 2:1, καθώς σημείωσε λευκή ισοπαλία με την Έιμπαρ και 1:1 με τη Βαγιαδολίδ.

Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα έπαιξε μόνο έναν αγώνα, στον οποίο νίκησε τη Βιγιαρεάλ 4:0 Η παράλειψη των δύο πρώτων αγωνιστικών ημερών των «μπλαουγκράνας» συνδέεται με την παρατεταμένη απόδοσή τους σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς. Εκεί οι Καταλανοί υπέστησαν πραγματικό φιάσκο, έχοντας αποκλειστεί από την Μπάγερν Μονάχου (2:8) στους προημιτελικούς του Champions League

Πρόβλεψη

Το ταξίδι στη Θέλτα μετατρέπεται πάντα σε μια δύσκολη πρόκληση για την Μπαρτσελόνα. Πιστεύω ότι και εδώ οι γηπεδούχοι θα επιβάλουν απελπισμένο αγώνα στο φαβορί, χάρη στον οποίο θα δούμε πολλά γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι το σύνολο είναι: πάνω από 2,5 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *