The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Θέλτα Βίγκο εναντίον Βαλένθια: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Сельта-Валенсия-19.09b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Βίγκο. Στάδιο Μπαλαΐδος

Το Σάββατο το βράδυ θα δούμε τον αγώνα του δεύτερου γύρου της La Liga μεταξύ Θέλτα Βίγκο και Βαλένθια.

Θέλτα Βίγκο

Για δύο συνεχόμενα χρόνια η Θέλτα Βίγκο, που έχει καλές δυνατότητες, μόλις ξεφεύγει από τον υποβιβασμό, γεγονός που δείχνει τα προβλήματα της ομάδας με την ομαδική συνεργασία. Στο εναρκτήριο παιχνίδι της νέας καμπάνιας οι Γαλιάνιοι υπερασπίστηκαν την ισοπαλία 0:0 εναντίον της Έιμπαρ και πριν από αυτό είχαν αρκετά επιτυχημένες φιλικές συναντήσεις με τους Σπόρτινγκ Χιχόν (1:1) και Λούγο (2:0).

Βαλένθια

Η Βαλένθια απέτυχε επίσης στην τελευταία εκστρατεία, μετά από τρεις συνεχόμενες τερματισμούς στη ζώνη του Champions League, ήρθε στο τέλος μόλις ένατη. Και η μαζική θερινή πώληση ηγετών έχει αποδυναμώσει περαιτέρω τους Los Chas, στους οποίους τώρα προβλέπεται να γίνουν μεσαία ομάδα. Παρόλο που οι παίκτες του Gracia θα προσπαθήσουν να αντικρούσουν όλες τις θλιβερές προβλέψεις, κάτι  που κατάφεραν στο ντέρμπι με την Λεβάντε (4:2).

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου η Βαλένθια έχει μια καλή πιθανότητα να υπερασπιστεί τουλάχιστον ισοπαλία σε μονομαχία με την Θέλτα Βίγκο σε κρίση. Η γηπεδούχος ομάδα δείχνει πολύ αδύναμο επιθετικό παιχνίδι, το οποίο της στερεί ακόμη και την παραμικρή πιθανότητα επιτυχίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: η Βαλένθια  δε θα χάσει με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *