The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Η πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν – Ατλέτικο Μαδρίτης 3/05/2016

Бавария-Шальке-16.04

Στις 3 Μαΐου στο Μονάχο η Μπάγερν στον επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα του Champions League θα παίξει εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης. Θα πάρουν εκδίκηση οι παίκτες του Guardiola για την ελάχιστη ήττα στην Ισπανία;

Περίληψη του αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν χάρη στο ταχύ και όμορφο γκολ του Σαούλ. Στη συνέχεια, όμως, το πλεονέκτημα κατείχαν οι Βαυαροί, οι οποίοι δημιούργησαν τις επικίνδυνες στιγμές μία μετά την άλλη, αλλά η εφαρμογή δεν πέτυχε. Στη σύνθεση των «στρωματάδων» έλειπε ένας από τους βασικούς ερμηνευτές ο Ουρουγουανός Ντιέγκο Γκοντίν. Αλλά ακόμη και χωρίς αυτόν η Ατλέτικο για άλλη μια φορά απέδειξε ότι έχει την πιο αξιόπιστη άμυνα στην Ευρώπη. Στην επίθεση της ομάδας πρέπει να σημειωθεί ο Γαλλος φόρβαρντ Αντουάν Γκριζμάν, ο οποίος παρά το γεγονός ότι δεν σκόραρε, έφερε πολλά οφέλη, πιέζοντας τον αντίπαλο.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί πιο πάνω, οι παίκτες του Josep Guardiola στο πρώτο ματς είχαν πλεονέκτημα όσο εδαφικό, τόσο και ανταγωνιστικό, χτυπώντας περισσότερες φορές την εστία του αντιπάλου. Αλλά οι Βαυαροί δεν κατάφεραν να βάλουν το σωστό γκολ. Για να προκριθούν στον τελικό πρέπει εντός έδρας να κερδίσουν τουλάχιστον 2:0, και η ομάδα θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη αυτού του στόχου. Δεν έβαλαν εκτός έδρας γκολ, που θα τους διευκόλυνε πολύ. Όπως και στους «στρωματάδες», στο σχήμα των παικτών του Μονάχου επίσης έλειπε ένας από τους βασικούς αμυντικούς ο Jerome Boateng. Οι ειδικοί λένε ότι αν έπαιξε, η ομάδα θα έπαιζε στο μηδέν. Στον αγώνα στη Μαδρίτη οι γηπεδούχοι δεν άφησαν τον καλύτερο σκόρερ της Μπάγερν το Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να κάνει τίποτα, μπλοκάροντας τις ελεύθερες περιοχές.

Αποδόσεις των bookmakers

Φαβορί, και μάλιστα ισχυρό σε αυτόν τον αγώνα, οι εταιρείες έχουν χρίσει την Μπάγερν. Στοίχημα για τη νίκη του συλλόγου από το Μόναχο στο επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα μπορεί να γίνει με απόδοση 1,50, ενώ η επιτυχία των «στρωματάδων» εκτιμάται με απόδοση 6,50. Ισοπαλία, η οποία θα είναι προς όφελος της Ατλέτικο Μαδρίτης, έχει την απόδοση 4,20. Δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα στις εταιρείες στοιχημάτων για το γεγονός ότι ο αγώνας θα είναι αποτελεσματικός, οπότε για το under 2,5 δίνουν απόδοση 1,85 έναντι 1,95 για το αντίθετο αποτέλεσμα.

Το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι μπορεί να είναι η Μπάγερν, αλλά δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα ότι η ομάδα του Μονάχου είναι φαβορί και για την πρόκριση στον τελικό. Οι Μαδριλένιοι έχουν πλεονέκτημα της εντός έδρας νίκης, αλλά είναι εύκολο να το χάσουν, αφού είναι μόνο ένα γκολ. Και αν η Μπάγερν εκτός έδρας περισσότερο κατείχε τη μπάλα και έκανε περισσότερα σουτ στο τέρμα, μπορούμε μόνο να φανταστούμε πόσο ισχυρή θα είναι η πίεση στο αντίπαλο εντός έδρας της. Όμως και η Ατλέτικο μπορεί να επωφεληθεί από το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι θα παρασυρθούν από τις επιθετικές ενέργειες. Και αν σε μια τέτοια αντεπίθεση η φιλοξενούμενοι θα χτυπήσουν με ακρίβεια, τότε θα «βάλουν το λεωφορείο» και δεν θα αφήσουν τη Μπάγερν να κάνει τίποτα. Πιστεύω ότι οι bookies έχουν δίκιο, περιμένοντας under στον αγώνα.

Πρόβλεψη για το παιχνίδι Μπάγερν – Ατλέτικο: under 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *