The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΗΠΑ – Μεξικό. Πρόβλεψη για τον αγώνα στις 12/11/2016

usa-mexico-12-11

Προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018

Χώρος: «Mapfre Stadium», Οχάιο

Ημερομηνία αγώνα: 12/11/2016 2:45 μ.μ.

Την ερχόμενη Παρασκευή η ομάδα των ΗΠΑ εντός έδρας της θα φιλοξενεί την ομάδα του Μεξικού και αυτό το ματς θα είναι κεντρικής σημασίας όχι μόνο σε αυτή την αγωνιστική ημέρα στη ζώνη CONCACAF, αλλά και γενικότερα στο προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή.

Τρεις νίκες στη σειρά

Η ομάδα των ΗΠΑ, η οποία έπαιξε πολύ καλά στο Κόπα Αμέρικα Σεντενάριο το καλοκαίρι του 2016, συνεχίζει να δείχνει καλά αποτελέσματα, και εδώ και τρία παιχνίδια στη σειρά μόνο νικάει. Νικημένες ομάδες ήταν: Γουατεμάλα, Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες και Τρινιδάδ και Τομπάγκο. Σε αυτά τα παιχνίδια η ομάδα από τις Ηνωμένες Πολιτείες είχε καταφέρει να σκοράρει 14 γκολ και να μην χάσει ούτε ένα γκολ. Αυτή η στατιστική λέει ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, και εντός έδρας τους «Stars and Stripes» ξέρουν να παίξουν πολύ καλά.

Δεν είναι δώρο το Μεξικό

Παρά την εξαιρετική φόρμα της ομάδας των ΗΠΑ δεν πρέπει, ωστόσο, να υποτιμάμαι την ομάδα του Μεξικού, επειδή στη ζώνη CONCACAF είναι ιστορικά η ισχυρότερη ομάδα. Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις η «τρικολόρ» κέρδισε τέσσερις φορές, με μία ισοπαλία, η οποία  συνέβη στις εφτά Σεπτεμβρίου στον εντός έδρας αγώνα κατά της Ονδούρας, ο αγώνας έληξε με σκορ 0:0.

Πρόβλεψη

Η ομάδα των ΗΠΑ παίζει εξαιρετικά εντός έδρας και θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να μην χάσει το επερχόμενο παιχνίδι. Το επίπεδο των Αμερικανών και των Μεξικανών είναι περίπου συγκρίσιμο, οπότε στη γραμμή πονταρίσματος παρατηρείται μια σαφή υποτίμηση των μελλοντικών γηπεδούχων, έτσι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στο γεγονός ότι οι Αμερικανοί δεν θα χάσουν το επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: οι ΗΠΑ δε θα χάσουν με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *