The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΗΠΑ εναντίον Χιλή: πρόβλεψη για τον αγώνα

002-USA-Chile-27.03

Φιλικός αγώνας, εθνικές ομάδες

BBVA Compass Stadium, Χιούστον

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019, 1:55 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη νύχτα της Τετάρτης, 27 Μαρτίου, στο Τέξας θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των εθνικών ομάδων των ΗΠΑ και της Χιλής. Και οι δύο ομάδες είναι αρκετά καλές, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν μερικά δευτερεύοντα προβλήματα στους φιλοξενουμένους. Γι’ αυτό και συνιστούμε να διαβάσετε την επακόλουθη πρόβλεψη για τον αγώνα ΗΠΑ – Χιλή.

Τρεις ξηρές νίκες στη σειρά

Αυτή τη στιγμή η εθνική των ΗΠΑ φαίνεται αρκετά σίγουρη, διότι μετά την αποτυχία στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 η ηγεσία αποφάσισε να κάνει αναδιάρθρωση και ανανέωση. Ως αποτέλεσμα, η σημερινή ομάδα έχει ως επικεφαλής τον Gregg Berhalter, ο οποίος τα καταφέρνει μια χαρά. Βέβαια, με τις καλύτερες ευρωπαϊκές εθνικές ομάδες οι Γιάνκης δεν μπορούν να παίξουν ισότιμα, αλλά δεν τους φοβούνται και παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο. Ενώ με ίσους αντιπάλους οι Αμερικανοί καταφέρνουν να κερδίζουν. Έτσι, το 2019 η εθνική ομάδα των ΗΠΑ έπαιξε τρεις αγώνες, κερδίζοντάς τους όλους “ξηρά” – 3:0 με τον Παναμά, 2:0 με την Κόστα Ρίκα και 1:0 με τον Ισημερινό.

Η άμυνα είναι πολύ αδύναμη

Την ίδια στιγμή η εθνική ομάδα της Χιλής έχει πανέμορφη σύνθεση, αλλά το παιχνίδι είναι εντελώς χάλια. Η ενδεκάδα του Reinaldo Rueda παίζει αρκετά ασταθές ποδόσφαιρο, εναλλάσσοντας νίκες με ήττες. Έτσι, για τους τελευταίους 5 αγώνες η “κόκκινη ομάδα” κέρδισε δύο φορές και έχασε 3 φορές. Και όλο αυτόν τον καιρό η ομάδα χάνει πολύ. Στον μοναδικό αγώνα του 2019 οι Χιλιανοί έχασαν από την εθνική ομάδα του Μεξικού χωρίς καμία ευκαιρία με σκορ 3:1. Και τι σημαίνει αυτό; Ακριβώς ότι οι Χιλιανοί τώρα είναι εντελώς «ασύστατοι».

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα των ΗΠΑ στο σύνολό της έχει ωραία εμφάνιση, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για την ασταθή εθνική ομάδα της Χιλής. Πιθανότατα, στην έδρα τους οι Αμερικανοί θα προσπαθήσουν και πάλι να παίξουν τον πρώτο αριθμό, έτσι ώστε είναι πιο λογικό να ποντάρετε σ’ αυτούς. Ωστόσο εξακολουθεί να είναι ποδόσφαιρο, οπότε είναι καλύτερα να αντασφαλιστούμε. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της εθνικής ΗΠΑ ή ισοπαλία με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *