The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΗΠΑ εναντίον Καναδάς: πρόβλεψη για τον αγώνα

США-Канада-19.07

Χρυσό Κύπελλο

Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021, 00:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

ΗΠΑ. Πόλη του Κάνσας. Παιδικό στάδιο Mercy Park Stadium

Οι ομάδες των ΗΠΑ και του Καναδά θα αναμετρηθούν στον τρίτο γύρο της φάσης των ομίλων του Gold Cup.

ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ που φιλοξενεί το Κύπελλο κέρδισαν προβλέψιμα δύο νίκες έναντι της Αϊτής (1:0) και της Μαρτινίκας (6:1), χάρη σ’ αυτό καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με έξι βαθμούς και διαφορά τερμάτων 7:1 Οι Αμερικανοί έχουν ήδη εγγυηθεί πρόκριση στα πλέι οφ, απομένει μόνο να μάθουμε από την πρώτη θέση ή από τη δεύτερη.

Καναδάς

Στα χαρτιά, ο Καναδάς δεν είναι σημαντική δύναμη στη ζώνη CONCACAF. Αλλά οι δύο νίκες της πάνω από τη Μαρτινίκα (4:1) και την Αϊτή (4:1) ανέβασαν τους Καναδούς στην πρώτη γραμμή στον όμιλο Β. Πριν από το Χρυσό Κύπελλο νίκησαν πάλι με σιγουριά την αντίσταση της Αϊτής (3:0, 1:0) και Σουρινάμ (4:0) στα προκριματικά για το παγκόσμιο πρωτάθλημα-2022.

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, οι ΗΠΑ έχουν μεγάλο κίνητρο να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο από την πρώτη θέση στο γκρουπ. Για να ολοκληρώσουν το έργο, πρέπει να επικρατήσουν του Καναδά, ο οποίος είναι αισθητά κατώτερος από τους Αμερικανούς στην τάξη και την εμπειρία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη των ΗΠΑ με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *