The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ζουβεντούδε εναντίον Σάντος: προγνωστικά για στοίχημα

Жувентуде-Сантос-15.06

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022, 3:30 π.μ.

Estádio Alfredo Jaconi

Το πρόγραμμα της δωδέκατης αγωνιστικής του Μπραζιλεϊράο ξεκινά με την αναμέτρηση της Ζουβεντούδε με τη Σάντος.

Ζουβεντούδε

Δέκατη ένατη θέση, 10 βαθμοί και διαφορά τερμάτων  10:19 – με τόσο μέτρια απόδοση, η Ζουβεντούδε είναι καταδικασμένη σε έναν δύσκολο αγώνα επιβίωσης. Σημειώνω ότι στις πέντε προηγούμενες συναντήσεις οι «παπαγάλοι» νίκησαν 1:0 τη Φλουμινένσε, ήρθαν ισόπαλοι 1:1 με τη Φορταλέζα, καθώς έχασαν 0:3 από την Παλμέιρας, 1:3 την Ατλέτικο Παραναένσε και 0:2 από την Κορίνθιανς.

Σάντος

Η Σάντος με 14 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 14:10 βρίσκεται στη 10η θέση που σαφώς δεν ανταποκρίνεται στο επίπεδο εξέλιξής της. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι «άγιοι» δεν κερδίζουν πάνω από ένα μήνα. Σημείωσαν ισοπαλίες σε πρόσφατες μονομαχίες με Σεάρα (0:0), Ατλέτικο Παραναένσε (2:2), Ιντερνασιονάλ (1:1) και Ατλέτικο Μινέιρο (1:1), ενώ έχασαν 0:1 από την Παλμέιρας.

Πρόβλεψη

Σε αυτή την περίπτωση, οι φορείς στοιχημάτων πιστεύουν περισσότερο στην επιτυχία των γηπεδούχων, αλλά η Σάντος είναι αισθητά πιο δυνατή από αυτούς. Δεν θα εκπλαγώ αν οι φιλοξενούμενοι αποφύγουν ξανά την ήττα και σε βέλτιστα σενάρια, θα κερδίσουν τρείς βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Σάντος δε θα χάσει με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *