The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ζιρόνα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Real-Madrid-31.01

Κύπελλο Ισπανίας – Προημιτελικός – Φάση 2 από 2

Montilivi, Ζιρόνα

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα δεύτερων αγώνων των προημιτελικών του Κυπέλλου Ισπανίας θα ολοκληρώνει η μονομαχία μεταξύ της Ζιρόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρώτος αγώνας της αντιπαράθεσης έλαβε χώρα στην Καταλονία, έφερε τη νίκη στις “μαρέγκες” με σκορ 4:2. Αυτό το αποτέλεσμα αφήνει στη Ζιρόνα τις πιθανότητες να φτάσει στα ημιτελικά, ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ρεάλ θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να τις αποτρέψει.

14η θέση

Η Ζιρόνα βρίσκεται στην 14η θέση στην κατάταξη της La Liga μετά τον 21ο γύρο με 24 βαθμούς στο ενεργητικό. Η τρέχουσα φόρμα της ομάδας πρέπει να αναγνωριστεί ως πολύ χάλια. Στους τρεις τελευταίους αγώνες αυτή η ομάδα έχασε τρεις φορές, πρώτα από την Μπέτις 2:3, μετά από τη Ρεάλ Μαδρίτης 2:4 και την Μπαρτσελόνα 0:2. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί το υψηλό επίπεδο των αντιπάλων.

Τρεις νίκες

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολύ λίγες πιθανότητες να φτάσει τη Μπαρτσελόνα στο βαθμολογικό πίνακα, αφού το αρνητικό χάντικαπ είναι 10 πόντοι. Για το λόγο αυτό, σαφώς, οι “μαρέγκες” σίγουρα θα ποντάρουν στο δεύτερο σημαντικότερο τουρνουά ισπανικού ποδοσφαίρου. Στους τρεις τελευταίους αγώνες η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε τρεις φορές, πρώτα τη Σεβίλλη, στη συνέχεια τη Ζιρόνα στο Κύπελλο, και μετά την Εσπανιόλ στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Στο πλαίσιο της La Liga η Ρεάλ εκτός έδρας έπαιξε 11 αγώνες, όπου σημείωσε πέντε νίκες, τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες.

Πρόβλεψη

Για τη Ρεάλ δεν είναι απαραίτητο να νικήσει τη Ζιρόνα στο επόμενο παιχνίδι, θα είναι αρκετό να τραβήξει ισοπαλία ή ακόμα και να χάσει ελάχιστα, ακόμα και αυτό θα είναι αρκετό για να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Μπροστά οι “μαρέγκες” έχουν δύσκολο αγώνα εναντίον άμεσου ανταγωνιστή, την Αλαβές, σ’ αυτό το παιχνίδι θα στοιχηματίσει το προπονητικό επιτελείο της Ρεάλ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Ζιρόνα με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *