The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ζιλ Βισέντε εναντίον Μπράγκα: προγνωστικά για στοίχημα

ЖилВисенте-Брага-25.10

Πρωτάθλημα Πορτογαλίας

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πορτογαλία. Μπαρσέλος. Στάδιο “Cidade de Barcelos

Η ένατη αγωνιστική της Primeira League θα μείνει στη μνήμη με ενδιαφέρουσα συνάντηση μεταξύ Ζιλ Βισέντε και Μπράγκα.

Ζιλ Βισέντε

Ισοπαλίες 2:2 με τη Βιζέλα, 1:1 με την Πορτιμονένσε και 2:2 με την Εστορίλ, καθώς και ήττες 0:1 από τη Σάντα Κλάρα και 1:2 από την Πόρτο, η τελευταία νίκη της Ζιλ Βισέντε χρονολογείται από τον Αύγουστο. Ωστόσο, οι κυανέρυθροι κατέχουν μια αποδεκτή ένατη θέση με εννέα βαθμούς και διαφορά τερμάτων 10:10.

Μπράγκα

Η Μπράγκα έχει ελαφρώς καλύτερη βαθμολογία: έκτη θέση, 13 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 12:8. Την παραμονή οι «κανονιέρηδες» σημείωσαν ισοπαλία 2:2 με την Μποαβίστα, 1:1 με τη Σάντα Κλάρα, 0:0 με την Πάσος ντε Φερέιρα και 0:0 με την Βιτόρια Γκιμαράες, εν τω μεταξύ νικώντας αποτελεσματικά την Τοντέλα με σκορ 3:1.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι πολύ συμβιβαστικές και όμως σκοράρουν περισσότερα από ένα γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο. Δεν θα εκπλαγώ αν η Ζιλ Βισέντε και η Μπράγκα ανταλλάσσουν αποτελεσματικά σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *