The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ζενίτ εναντίον ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Зенит-ЦСКА-19.08b

Πρωτάθλημα Ρωσίας

Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρωσία. Αγία Πετρούπολη. Στάδιο “Gazprom Arena

Η κύρια διακόσμηση του τρίτου γύρου του πρωταθλήματος της Ρωσίας θα είναι η μάχη των πιο επιτυχημένων συλλόγων της χώρας της τελευταίας δεκαετίας – Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ζενίτ

Δύο νίκες εκτός έδρας επί της Ρότορ (2:0) και της Ροστόφ (2:0) μαρτυρούν την ακαταμάχητη επιθυμία των παικτών της Ζενίτ να δώσουν ό, τι καλύτερο σε κάθε αγώνα. Με μια τέτοια νοοτροπία των νικητών, δεν προκαλεί καθόλου έκπληξη το γεγονός ότι μετά τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης ανέβηκε στη συνηθισμένη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του τουρνουά.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με εκατό τοις εκατό δείκτη βαθμών βρίσκεται στη δεύτερη θέση, πίσω μόνο στη διαφορά τερμάτων. Αυτή η περίσταση είναι απίθανο να στενοχωρεί πολύ την ΤΣΣΚΑ, καθώς στις εναρκτήριες συναντήσεις του νέου πρωταθλήματος ηττήθηκαν τα αουτσάιντερ Χίμκι (2:0) και Ταμπόβ (2:1).

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου η Ζενίτ θα είναι πολύ πιο κοντά στην επιτυχία σε αυτήν την αναμέτρηση. Πρώτον, είναι λίγο καλύτερη στην τάξη, και δεύτερον, μην ξεχνάτε τον σημαντικό παράγοντα της έδρας για την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Ζενίτ με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *