The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ζάλγκιρις Βίλνιους εναντίον Λουντογκόρετς Ραζγκράντ

Zalgiris(Ltu)-Ludogorets(Bul)-12.07

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Δεύτερος προκριματικός γύρος, Παιχνίδι 1

Αύριο, 9:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Vilniaus LFF stadionas

H Ζαλγκίρις και η Λουντογκόρετς θα κάνουν ζευγάρι στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρώτος αγώνας αυτής της αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Λιθουανία, αλλά παρ’ όλα αυτά οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τη Λουντογκόρετς φαβορί της επικείμενης συνάντηση. Οι Βούλγαροι είναι σαφώς πιο έμπειροι από τους Λιθουανούς, η  Λουντογκόρετς έχει πιο ισχυρή σύνθεση των παικτών, καλά στατιστικά εκτός έδρας.

Οι ηγέτες στη Λιθουανία

H Ζαλγκίρις έχει μια σταθερή αγωνιστική πρακτική, επειδή το Κύπελλο της Λιθουανίας είναι σε πλήρη εξέλιξη. Μετά από 16 γύρους σε αυτό το πρωτάθλημα η Ζαλγκίρις έχει 38 βαθμούς που επιτρέπουν σ’ αυτή η ομάδα να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Εντός έδρας της η Ζαλγκίρις έπαιξε στο τρέχοντα πρωτάθλημα 8 αγώνες, όπου έχει έξι νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα.

Προσεκτική προετοιμασία

H Λουντογκόρετς πολύ καλά προετοιμάζεται για τους προσεχείς αγώνες στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τον τελευταίο καιρό η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας έπαιξε έξι φιλικά, όπου σημείωσε τέσσερις νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία. Οι νίκες καταγράφηκαν στην Gabala, Ζένιθ, Universitat και Ahmad. Σε κάθε αγώνα η Λουντογκόρετς σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ. Την περασμένη σεζόν η Λουντογκόρετς ξεκίνησε στο Τσάμπιονς Λιγκ με αναμέτρηση με Mladost από το Μαυροβούνιο, και στους δύο αγώνες οι Βούλγαροι ήταν ισχυρότεροι από τον αντίπαλό τους, κερδίζοντας με τελικό σκορ 5:0.

Πρόβλεψη

Στην πλευρά της Ζαλγκίρις είναι η αγωνιστική εμπειρία, επειδή το Κύπελλο της Λιθουανίας είναι σε πλήρη εξέλιξη, αλλά αυτό δύσκολα να βοηθήσει τους Λιθουανούς στο επερχόμενο παιχνίδι, επειδή η Λουντογκόρετς έχει τεράστια διεθνή εμπειρία και πιο υψηλή κλάση των εκτελεστών της. Η δωρεάν με πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λουντογκόρετς με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *