The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Εσπανιόλ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Espanyol-RealMadrid-27.02

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Εστάδι Κορνέλλα-Ελ Πρατ

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την ερχόμενη Τρίτη στο πλαίσιο του 26ου γύρου του πρωταθλήματος Ισπανίας η καταλανική ομάδα Εσπανιόλ εντός έδρας θα φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το ξεκάθαρο φαβορί της επερχόμενης συνάντησης είναι η νυν παγκόσμια πρωταθλήτρια, η οποία σημείωσε τον τελευταίο καιρό μια καλή αγωνιστική φόρμα. Με τη σειρά της η Εσπανιόλ δεν εντυπωσιάζει, η ομάδα από έναν μαχητή για το Γιουρόπα Λιγκ έχει γίνει ένας μεσαίος παίκτης.

Στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Εσπανιόλ δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε μία φορά, τέσσερις φορές έπαιξε ισοπαλία με μία ήττα από τη Λεγανές. Τέτοια αποτελέσματα οδήγησαν στο γεγονός ότι η καταλανική ομάδα έπεσε στην κατάταξη της Πριμέρα στη δέκατη πέμπτη θέση. Στο ενεργητικό των «παπαγάλων» υπάρχουν 28 βαθμοί, που είναι 9 μονάδες περισσότερο από τη Λας Πάλμας, η οποία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποκλειστικέ από το Κύπελλο Ισπανίας, αλλά αγωνίζεται σε δύο μέτωπα. Στο Champions League η ομάδα του Ζιντάν ήταν ισχυρότερη από τη Παρί Σεν Ζερμέν στο πρώτο ματς των 16, στο πρωτάθλημα Ισπανίας οι «βασιλιάδες» βρίσκονται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 51 βαθμούς στο ενεργητικό, θα προσπαθήσουν να φτάσουν την Ατλέτικο, η οποία βρίσκεται μπροστά. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια η Ρεάλ Μαδρίτης μόνο κέρδιζε, οι ηττημένες ομάδες ήταν: Ρεάλ Σοσιεδάδ, Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ Μπέτις, Λεγανές, Αλαβές. Συνολικά εκτός έδρας οι πρωτευουσιάνοι στο πρωτάθλημα της Ισπανίας της τρέχουσας σεζόν έπαιξαν 12 παιχνίδια, στα οποία έχουν σημειώσει εφτά νίκες και μία ήττα.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε δυναμική, η ομάδα δεν έχει πολλούς τραυματισμένους, οπότε ο Ζιντάν έχει την ευκαιρία να κάνει αλλαγές. Στην επερχόμενη συνάντηση το καλύτερο στοίχημα είναι στους φιλοξενούμενους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *