The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Εσπανιόλ εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 4 Ιανουαρίου 2020

Espanyol-Barcelona-04.01b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εστάδι Κορνέλλα-Ελ Πρατ

Στον 19ο γύρο της ισπανικής La Liga η Εσπανιόλ θα συναντηθεί με τους γείτονές της την Μπαρτσελόνα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 04/01/2020 στις 10:00 μ.μ. στο Εστάδι Κορνέλλα-Ελ Πρατ.

Εσπανιόλ

Αυτή τη σεζόν η Εσπανιόλ δεν μοιάζει με τον εαυτό της. Η ομάδα έχει 11 ήττες στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού, ως λογικό αποτέλεσμα του μισού του συνόλου της εκστρατείας σε αυτό το πρωτάθλημα. Η Εσπανιόλ έχασε πιο πολύ απ’ όλους αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα, ενώ στους πρόσφατους αγώνες σημείωσε βαθμούς μόνο χάρη σε ισοπαλίες με τη Χετάφε (1:1) και την Μπέτις (2:2). Επίσης οι Καταλανοί έχασαν από την Οσασούνα (2:4) και την Ρεάλ Μαδρίτης (2:0).

Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα υπό την καθοδήγηση του Ερνέστο Βαλβέρδε υποβαθμίζεται. Το γεγονός ότι η ομάδα αγωνίζεται με την Ρεάλ για την πρώτη θέση είναι μόνο η συνέπεια της απώλειας βαθμών από όλους τους ανταγωνιστές. Οι Καταλανοί δεν πιέζουν τους αντιπάλους, όπως και πριν. Πιο πολύ αυτό φάνηκε στο El Classico (0:0). Πριν από αυτό η Μπαρτσελόνα έπαιξε ισοπαλία με την Ρεάλ Σοσιεδάδ (2:2), νίκησε τη Μαγιόρκα (5:2), την Ατλέτικο (0:1) και τη Λεγανές (1:2).

Πρόβλεψη

Αν και η Μπάρτσα δεν είναι τώρα σε καλύτερη φόρμα, είναι υποχρεωμένη να κερδίσει στο ντέρμπι τους ανταγωνιστές της στην πόλη. Έχοντας μια τόσο ισχυρή σύνθεση που είναι σε θέση να επιλύσει μεμονωμένα θέματα, οι «μπλαουγκράνας» πρέπει να εξασφαλίσει τρεις βαθμούς στον εαυτό τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ -1.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *