The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Εσπανιόλ Βαρκελώνης εναντίον Μπαρτσελόνα: προγνωστικά για στοίχημα

Эспаньол-Барселона-13.02

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εστάδι Κορνέλλα-Ελ Πρατ

Το απόγευμα της Κυριακής, στο πλαίσιο του εικοστού τέταρτου γύρου της La Liga, θα διεξαχθεί ένα καυτό καταλανικό ντέρμπι ανάμεσα στην Εσπανιόλ Βαρκελώνης και την Μπαρτσελόνα.

Εσπανιόλ Βαρκελώνης

Επιστρέφοντας στην ελίτ κατηγορία, η Εσπανιόλ νιώθει λίγο πολύ άνετα στη δέκατη τρίτη θέση με 27 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 27:32. Επιπλέον, μετά από έναν απρόσμενο θρίαμβο 2:1 επί της Βαλένθια, οι Παπαγάλοι απέτυχαν στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια κόντρα σε Έλτσε (1:2), Κάντιθ (2:2), Μπέτις (1:4) και Αθλέτικ (1:2).

Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα υπό την ηγεσία του Τσάβι ανακτά σταδιακά το παλιό της μεγαλείο. Πριν από μια εβδομάδα, οι Μπλαουγκράνα κέρδισαν την Ατλέτικο με 4-2, χάρη σ’ αυτό ανέβηκαν στην τέταρτη θέση για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό με 38 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 36:25. Και πριν από αυτό είχαν καλή εμφάνιση με τη Σεβίλλη (1:1), Μαγιόρκα (1:0), Γρανάδα (1:1) και Αλαβές (1:0).

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, η Εσπανιόλ, που βρίσκεται σε κρίση, δεν θα κάνει τίποτα απέναντι σε όχι πολύ ισχυρή Μπαρτσελόνα. Οι παίκτες του Τσάβι έχουν μάθει να κερδίζουν με τον χαρακτήρα, κάτι που θα κάνουν το επόμενο Σαββατοκύριακο. Η δωρεάν μου πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *