The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Εσπανιόλ Βαρκελώνης εναντίον Λεγανές: πρόβλεψη για τον αγώνα

Espanyol_04.01

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Εστάδι Κορνέλλα-Ελ Πρατ , Βαρκελώνη

Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του 18ου γύρου του πρωταθλήματος Ισπανίας θα είναι η μονομαχία μεταξύ της Καταλανικής ομάδας Εσπανιόλ και της Λεγανές. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι βρίσκονται στο κατώτατο σημείο της κατάταξης, ωστόσο, η Εσπανιόλ πρόσφατα ήταν στην κορυφή-2 και έχανε μόνο στη Μπαρτσελόνα, αλλά η μείωση της λειτουργικότητας οδήγησε σε μεγάλη αποτυχία στα αποτελέσματα. Όσο για τη Λεγανές, η ομάδα, αντίθετα, ξεκίνησε αδύναμα, αλλά σιγά-σιγά τα “αγγούρια” βρήκαν το παιχνίδι τους και κατάφεραν να ξεφύγουν από τη ζώνη υποβιβασμού.

Τρεις ήττες

Μετά από την ελάχιστη νίκη επί Κάντιθ με σκορ 1:0 στο παιχνίδι κύπελλο, η Εσπανιόλ έχασε τρία παιχνίδια στη σειρά στο πρωτάθλημα. Πρώτα, οι “παπαγάλοι” στην έδρα τους έχασαν από την Μπαρτσελόνα 0:4 και την Μπετίς 1:3, και μετά, εκτός έδρας, έχασαν 0:1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος η Εσπανιόλ πριν από τον 18ο γύρο βρίσκεται στην 14η θέση με 21 βαθμούς στο ενεργητικό.

Χωρίς ήττες

Αν η Εσπανιόλ στις τρεις τελευταίες συναντήσεις μόνο έχανε, η Λεγανές σε αυτή την περίοδο έπαιζε μόνο ισοπαλία. Πρώτα, η Λεγανές στην έδρα της έπαιξε ισοπαλία με την Χετάφε 1:1, στη συνέχεια με τη Θέλτα 0:0 και τη Σεβίλλη 1:1. Στην κατάταξη του τουρνουά η Εσπανιόλ βρίσκεται στην 14η θέση με 19 βαθμούς στον κουμπαρά και 4 βαθμούς θετικού χάντικαπ από τη Βιγιαρεάλ από τη ζώνη υποβιβασμού.

Πρόβλεψη

Η Εσπανιόλ βαρέθηκε να χάνει, οι Καταλανοί χρειάζονταν θετική κίνηση, και η παύση μεταξύ των γύρων έπρεπε να βοηθήσει τους Καταλανούς. Η Λεγανές είναι μια καλή ομάδα με αξιοπρεπή επιλογή καλλιτεχνών, αλλά είναι απίθανο τα “αγγούρια” να μπορέσουν να κερδίσουν στη Βαρκελώνη. Επιπλέον, το επερχόμενο παιχνίδι το πιο πιθανό δεν θα είναι παραγωγικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Εσπανιόλ δε θα χάσει + το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *