The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Εσπανιόλ Βαρκελώνης εναντίον Ζόρια Λουχάνσκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Espanyol-ZoryaLuhansk-22.08

Γιουρόπα Λιγκ – Πλέι-οφ – Φάση 1 από 2

Εστάδι Κορνέλλα-Ελ Πρατ

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 22 Αυγούστου στις 10:00 μ.μ. στο Εστάδι Κορνέλλα-Ελ Πρατ (Βαρκελώνη) θα διεξαχθεί ο αγώνας πλέι-οφ του προκριματικού του Γιουρόπα Λιγκ μεταξύ των ομάδων Εσπανιόλ Βαρκελώνης (Ισπανία) και Ζόρια Λουχάνσκ (Ουκρανία).

Εσπανιόλ Βαρκελώνης

Η Εσπανιόλ είναι μια ισχυρή ομάδα στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά λόγω του υψηλού ανταγωνισμού στην Πριμέρα Ντιβισιόν, ο σύλλογος δεν έγινε ποτέ πρωταθλητής της χώρας, ικανοποιώντας μόνο με χάλκινα μετάλλια. Στην ευρωπαϊκή αρένα οι «παπαγάλοι» δεν είναι νεοφερμένοι, έχουν παίξει δύο φορές στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Ισπανοί ξεκίνησαν και αυτή τη σεζόν στην Ευρώπη, νικώντας με βεβαιότητα την ισλανδική Στγιάρναν στον δεύτερο γύρο (4:0, 3:1). Ο επόμενος αντίπαλος της Εσπανιόλ ήταν η σουηδική Λουκέρνη, μαζί της οι «παπαγάλοι» δεν αντιμετώπισαν και πάλι δυσκολίες, έχοντας κερδίσει δύο φορές με το ίδιο σκορ 3:0. Έτσι η ομάδα έρχεται στον αγώνα με τη Ζόρια σε εξαιρετική κατάσταση και με σειρά win-win από 16 συναντήσεις.

Ζόρια Λουχάνσκ

Η Ζόρια Λουχάνσκ επίσης δεν είναι η τελευταία ομάδα στη νέα σεζόν, οι παίκτες του Λούγκανσκ έχουν να χάσουν 9 συνεχόμενους αγώνες. Και στις οργανωτικές στιγμές η ομάδα άρχισε να φαίνεται καλύτερα, μεγαλύτερη εμπιστοσύνη εμφανίστηκε στις ενέργειες των παικτών του Βίκτορ Σκρύπνικ. Στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ οι Ουκρανοί έχουν περάσει ήδη δύο αντιπάλους. Η πρώτη που έπεσε ήταν η Μπουντούτσνοστ Ποντγκόριτσα (3:1, 1:0). Ο επόμενος αντίπαλος της Ζόρια ήταν πιο σοβαρός, στον τρίτο γύρο οι παίκτες συναντήθηκαν με τη ΤΣΣΚΑ από τη Βουλγαρία. Εκτός έδρας οι παίκτες του Λούγκανσκ κέρδισαν ένα αποδεκτό αποτέλεσμα για τον εαυτό τους, παίζοντας ισοπαλία 1:1. Και ήδη εντός έδρας η ομάδα δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με σκορ 1:0. Ο Ρουσίν σημείωσε το μοναδικό γκολ για τη Ζόρια.

Πρόβλεψη

Το φαβορί του πρώτου αγώνα είναι η Εσπανιόλ Βαρκελώνης. Εντός έδρας οι «παπαγάλοι» παίζουν πολύ δυνατά, καθώς το επίπεδο του ισπανικού ποδοσφαίρου είναι τώρα πολύ μπροστά από το επίπεδο των ουκρανικών ομάδων. Ως εκ τούτου, οι Καταλανοί στην έδρα τους θα είναι ισχυρότεροι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Εσπανιόλ Βαρκελώνης με χάντικαπ -1.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *