The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ερυθρός Αστέρας εναντίον Μακάμπι Χάιφα: πρόβλεψη για τον αγώνα

ЦрвенаЗвезда-МаккабиХайфа-23.08

Champions League – ΠλέιοφΦάση 2 από 2

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022, 10:00 μ.μ.

Rajko Mitic Stadium

Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας την πρόγνωση για τον αγώνα Ερυθρός Αστέρας εναντίον Μακάμπι Χάιφα, οι αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους στις 22 Αυγούστου, στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League.

Ο Ερυθρός Αστέρας χρεώνεται την ήττα

Ο σερβικός γίγαντας πέρασε μόνο έναν γύρο των προκριματικών του Champions League, όπου νίκησε την Πιούνικ εντός έδρας με σκορ 5:0 και στη συνέχεια σημείωσε εκτός έδρας 2:0. Τα πράγματα πάνε καλά και στην εγχώρια σκηνή, όπου ο Ερυθρός Αστέρας κέρδισε και τους πέντε αγώνες του, χάρη σ’ αυτό έχει προβάδισμα 2 βαθμών διαφορά, με ένα παιχνίδι λιγότερο, σημειώνοντας κάτι παραπάνω από 4 γκολ ανά αγώνα κατά μέσο όρο. Η ήττα από τη Μακάμπι ήταν η πρώτη της σεζόν, η ομάδα διέκοψε το αήττητο σερί των αγώνων.

Η Μακάμπι δεν φοβάται κανέναν

Ο ισραηλινός σύλλογος ξεκίνησε τη σεζόν με ήττα στο εθνικό Σούπερ Καπ στα πέναλτι και μετά από αυτό υπήρξαν μόνο αγώνες προκριματικών Champions League. Ξεκίνησαν με αναμέτρηση με τον ισχυρό Ολυμπιακό, παίζοντας εντός έδρας 1:1 και νικώντας τον αντίπαλο εκτός έδρας 4:0. Στη μάχη με τον Απόλλωνα κέρδισε το πρώτο ματς εντός έδρας με 4:0, αλλά ηττήθηκε εκτός έδρας με 0:2. Η ομάδα είναι πλήρως επικεντρωμένη στις μάχες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου φαίνεται στιβαρή.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο αγώνα η Μακάμπι κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 18ο λεπτό, αλλά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο σερβικός γίγαντας είχε σημειώσει ήδη προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ισραηλινοί όχι μόνο ισοφάρισαν, αλλά κατάφεραν να αρπάξουν τη νίκη – 3:2.

Πρόβλεψη

Αναμένουμε ένα πραγματικό μακελειό των δύο αντιπάλων με κίνητρο, ο Ερυθρός Αστέρας κατανοητά είναι το φαβορί, αν και η Μακάμπι έχει δείξει ότι είναι υποτιμημένος αυτή τη σεζόν. Ο αγώνας σίγουρα θα βγει ενδιαφέρον, θεωρούμε ότι το στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ θα λειτουργήσει εδώ (απόδοση 1,93).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *