The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ενεργκέτικ εναντίον Σαγκαντάμ: Πρόβλεψη για τον αγώνα στις 9 Μαΐου 2020

Энергетик-Шагадам-09.05b

Πρωτάθλημα Τουρκμενιστάν

Toplum Sports (Balkanabat)

Σάββατο, 9 Μαΐου 2020, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πρωτάθλημα του Τουρκμενιστάν τους αρέσει να οργανώνουν το πρόγραμμα των περιοδειών τους με πρωτότυπο τρόπο. Η επόμενη, 7η, θα τελειώσει το Σάββατο. Ενεργκέτικ και Σαγκαντάμ θα παίξουν αργότερα απ’ όλους. Θα καταφέρουν οι γηπεδούχοι θα ισιώσουν σε βαθμούς με τους φιλοξενούμενους; Οι αναλυτές έχουν προετοιμάσει για τον ιστότοπο την δωρεάν πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 9 Μαΐου 2020.

Η Ενεργκέτικ σταμάτησε πάλι να συλλέγει βαθμούς

Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα που σχετίζεται με τον κορονοϊό οι «μπλε» μπόρεσαν να προσθέσουν απότομα. Εάν τον Μάρτιο σημείωσαν μόνο 1 βαθμό, μετά την επιστροφή κατάφεραν να κερδίσουν αμέσως την Νέμπιτσι εκτός έδρας και στη συνέχεια κατάφεραν την τελευταία στιγμή να αρπάξουν την ισοπαλία εντός έδρας με την Αλτίν Ασίρ. Η Αχάλ δεν επανέλαβε τα λάθη του ανταγωνιστή του και δεν σταμάτησε με το άνοιγμα του σκορ. Γκολ του Αννάεβ στο 84ο λεπτό αφαίρεσε εντελώς τον κίνδυνο για τους «πράσινο-λευκούς» να χάσουν 2 βαθμούς. Έτσι, η ομάδα από τη Μάρα έπεσε και πάλι στην προτελευταία θέση. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, η πυκνότητα στο βαθμολογικό πίνακα, ειδικά στο χαμηλότερο τμήμα του, είναι υψηλή και η νίκη θα επιτρέψει να ανέβουν μεταβείτε αμέσως πιο κοντά στον ισημερινό του Γιόκαρι Λίγκα.

Η Σαγκαντάμ τις τελευταίες εβδομάδες κατάφερε να βελτιώσει δραματικά τη βαθμολογία της

Οι «παραθαλάσσιοι» ακόμα στα τέλη Απριλίου βρισκόταν σε άδοξη τελευταία θέση της κατάταξης. Και δεν είχε τίποτε στα 4 πρώτα παιχνίδια. Αλλά τώρα η διάθεση των παικτών και των θαυμαστών τους έχει βελτιωθεί δραματικά. Πρώτα, η ομάδα κατάφερε να κερδίσει βασανιστική νίκη επί της Μερβ εντός έδρας, όταν αυτή έμεινε με δέκα παίκτες, η Σαγκαντάμ κατάφερε να ανοίξει το τέρμα του τερματοφύλακα. Ήδη μετά από αυτό κατάφερε να εγκαταλείψει την τελευταία θέση. Αλλά η Σαγκαντάμ δεν σταμάτησε εκεί, και τη Δευτέρα πήρε άλλη μια νίκη. Και πάλι, όλα αποφασίστηκαν με 1 γκολ, το οποίο σκόραρε ο Muratov σο τέρμα της Κοπεντάγκ στο πρώτο ημίχρονο. 6 βαθμοί που κερδήθηκαν αυτήν την εβδομάδα επέτρεψαν στην ομάδα να μετακινηθεί στην 5η θέση στο Γιόκαρι Λίγκα. Αλλά, το πιο σημαντικό, τώρα μεταξύ Σαγκαντάμ και Νέμπιτσι, που κλείνει τη βαθμολογία, υπάρχει ήδη απόσταση 5 βαθμών. Μήπως οι «παραθαλάσσιοι» χαλαρώσουν επειδή μπόρεσαν να ξεφύγουν από τη ζώνη κινδύνου; Ή, αντίθετα, τώρα θα ανεβάσουν ρυθμούς και προσπαθούν να συνεχίσουν την επιτυχημένη σειρά τους, βγάζοντας το μέγιστο της φόρμας τους;

Προηγούμενοι αγώνες

Το έτος 2019 ήταν επιτυχές για την Σαγκαντάμ, τόσο γενικώς, επειδή κατάφερε να ανέβει στην τρίτη θέση, όσο και στο πλαίσιο των προσωπικών αναμετρήσεων. Οι σύλλογοι έπαιξαν 4 φορές και οι «παραθαλάσσιοι» κέρδισαν δύο νίκες, ταυτόχρονα παίζοντας δύο φορές ισοπαλία με τον αντίπαλο.

Πρόβλεψη

Για τους τελευταίους 2 γύρους η Ενεργκέτικ σημείωσε μόνο 1 γκολ, η Σαγκαντάμ 2. Πιθανότατα και τώρα οι «παραθαλάσσιοι» θα προσπαθήσουν πρώτα απ’ όλα να μην χάσουν, και αν είναι δυνατόν να σκοράρουν. Επομένως, είναι απίθανο να υπάρχουν περισσότερα από 1 γκολ σ’ αυτόν τον αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *