The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ελλάδα εναντίον Ιταλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

012-Greece-Italy-08.06

Προκριματικά Euro 2020 – Όμιλος Ι– 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών

Σάββατο, 8 Ιονίου 2019,9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο βράδυ, 8 Ιουνίου, η Αθήνα θα φιλοξενήσει έναν από τους αγώνες της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020, όπου θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Ελλάδας και της Ιταλίας. Αυτές είναι καλές ομάδες που έχουν πολλές δυσκολίες αυτή τη στιγμή. Σας συμβουλεύουμε λοιπόν να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ελλάδα – Ιταλία.

Η άμυνα είναι πολύ αδύναμη

Αυτή τη στιγμή η εθνική Ελλάδας φαίνεται και πάλι “κάπως”, αν και το 2018 φαινόταν ότι οι Έλληνες “επαναστάτησαν”. Ωστόσο, τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, η ενδεκάδα του Άγγελου Αναστασιάδη πραγματοποίησε δύο θαμπούς αγώνες στο πλαίσιο των προκριματικών για το Euro 2020, σημειώνοντας με δυσκολία μια νίκη επί του Λιχτενστάιν (0:2) και μια ισοπαλία με τη Βοσνία (2:2). Επιπλέον, στα τέλη Μαΐου, οι “Έλληνες” έπαιξαν φιλικό με την Τουρκία, όπου έχασαν με σκορ 2:1. Έτσι λοιπόν η εθνική έχει προφανή προβλήματα στην άμυνα (αλλά όχι στην επίθεση).

Μουντό παιχνίδι παρά τις νίκες

Την ίδια στιγμή η εθνική Ιταλίας δεν κατάφερε να περάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, που ήταν τραγωδία για όλη την Ιταλία. Ως αποτέλεσμα, η ηγεσία αποφάσισε να προβεί σε αναδιάρθρωση και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι προσκλήθηκε στη θέση του προπονητή. Ο τεχνικός δεν μπορεί ακόμα να φέρει την εθνική Ιταλίας στο επιθυμητό επίπεδο, αλλά στα προκριματικά για το Euro 2020 η ομάδα μόνο κερδίζει: 2:0 με τη Φινλανδία και 6:0 με το Λιχτενστάιν. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτός έδρας η “Squadra Azzurra” χάνει σχεδόν απ’ όλους, και γενικά δεν δείχνει “κάτι ιδιαίτερο” στο γήπεδο.

Πρόβλεψη

Η εθνική Ελλάδας αντιμετώπισε τον τελευταίο καιρό μια σειρά προβλημάτων, αλλά σίγουρα όχι στην εφαρμογή. Την ίδια στιγμή, η εθνική Ιταλίας δεν μπορεί να φτάσει στο προηγούμενο επίπεδο, κάνοντας πολλά λάθη (παντού). Έτσι σε αυτό το συγκεκριμένο αγώνα είναι πιο λογικό να περιμένετε λάθη από τους φιλοξενούμενους αυτή τη φορά, πράγμα που σημαίνει ότι οι γηπεδούχοι είναι απλώς υποχρεωμένοι να σκοράρουν το δικό τους στόχο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Ελλάδα θα σκοράρει με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *