The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ελλάδα εναντίον Ισπανία: προγνωστικά για στοίχημα

Греция

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 9 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών

Προτείνουμε υπόψη των αναγνωστών μας την πρόγνωση για τον αγώνα μεταξύ εθνικών Ελλάδας και Ισπανίας, οι αντίπαλοι θα βρεθούν στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Οι Έλληνες είναι επικίνδυνοι εντός έδρας τους

Η Εθνική Ελλάδας είναι τρίτη στον όμιλό της, αν και έχει ακόμα πιθανότητες για τη δεύτερη θέση, 4 βαθμούς πίσω από την επιθυμητή θέση. Στον τελευταίο γύρο οι Έλληνες έχασαν εκτός έδρας από τη Σουηδία με σκορ 0:2, που περιέπλεξε πολύ τη ζωή τους, αυτή η ήττα ήταν η πρώτη για την ομάδα στην επιλογή. Οι ισοπαλίες κόντρα σε Κοσσυφοπέδιο και Γεωργία δεν βοηθούν πια την εθνική, γιατί στην επερχόμενη μάχη ούτε η ισοπαλία δεν θα ικανοποιήσει, μόνο νίκη, ακόμη κι αυτό δεν εγγυάται την πρόκριση από τον όμιλο.

Η Ισπανία δεν έχει δικαίωμα να κάνει λάθος

Η Fury Roja είναι το ξεκάθαρο φαβορί του ομίλου της, αλλά βρίσκεται μόλις στη δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από τους Σουηδούς. Η μοναδική ήττα καταγράφηκε εκτός έδρας από τους Σκανδιναβούς 1:2. Δεν θα είναι περιττό να θυμηθούμε ότι η ομάδα έπαιξε πρόσφατα στο φάιναλ φορ του League of Nations, όπου νίκησε τους Ιταλούς με 2:1 στους ημιτελικούς και έχασε με το ίδιο σκορ από τους Γάλλους στον τελικό. Οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν λάθος, διαφορετικά οι Σουηδοί μπορεί να γίνουν απρόσιτοι, εναντίον τους θα είναι η τελευταία μάχη στην έδρα τους.

Προσωπικές συναντήσεις

Στη μάχη του πρώτου γύρου οι Ισπανοί είχαν ένα σημαντικό πλεονέκτημα, αλλά κατά κάποιο τρόπο από θαύμα δεν κέρδισαν 1:1, οι Έλληνες σκόραραν μετά από ένα τυχαίο πέναλτι, αυτό το σουτ ήταν το μοναδικό σ’ όλο τον αγώνα.

Πρόβλεψη

Είναι προφανές σε όλους ότι οι Ισπανοί είναι φαβορί εδώ, αλλά και οι Έλληνες έχουν κάτι να παλέψουν και στην έδρα τους μπορούν να αντισταθούν. Οι πιθανότητες για την καθαρή νίκη των φιλοξενούμενων πέφτουν, η «φούρια ρόχα» έχει πραγματικά μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Αποφασίσαμε να ρισκάρουμε λίγο σε αυτή τη συνάντηση, ποντάροντας στην ανταλλαγή τερμάτων για μια ευχάριστη απόδοση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2,33.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *