The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ελβετία εναντίον Τουρκία: πρόβλεψη για τον αγώνα

epa05359147 Hakan Calhanoglu of Turkey reacts during the UEFA EURO 2016 group D preliminary round match between Turkey and Croatia at Parc des Princes in Paris, France, 12 June 2016.

(RESTRICTIONS APPLY: For editorial news reporting purposes only. Not used for commercial or marketing purposes without prior written approval of UEFA. Images must appear as still images and must not emulate match action video footage. Photographs published in online publications (whether via the Internet or otherwise) shall have an interval of at least 20 seconds between the posting.)  EPA/GEORGI LICOVSKI   EDITORIAL USE ONLY

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Μπακού

Το Euro 2021 δεν δίνει στους θαυμαστές του ούτε μέρα ξεκούρασης. Στις 20 Ιουνίου έχουν προγραμματιστεί επίσης δύο αγώνες, σε έναν από τους οποίους θα παίξουν Ελβετία και Τουρκία, η πρόβλεψη δημοσιεύεται στον ιστότοπό μας.

Οι Ελβετοί πρέπει να κερδίσουν με αυτοπεποίθηση

Κρίνοντας από τη σύνθεση του Ομίλου Α, η Ελβετία θα μπορούσε τουλάχιστον να υπολογίζει τη δεύτερη θέση ή ακόμη και να αγωνιστεί με τους Ιταλούς για το πρωτείο. Στην πραγματικότητα κέρδισαν μόνο ένα βαθμό σε δύο παιχνίδια, δείχνοντας ένα χλωμό παιχνίδι. Ενάντια στην Ουαλία η ομάδα φαινόταν καλύτερη από τον αντίπαλο, αλλά μπορούσε να σημειώσει μονο ισοπαλία 1:1. Με τους Ιταλούς ήταν εντελώς αποτυχία, δεν είναι και η ήττα με σκορ 0:3, αλλά ότι ο αντίπαλος κυριαρχούσε, χωρίς να δείχνει καν το μέγιστό του. Για την πρόκριση από το γκρουπ, πρέπει σίγουρα να κερδίσουν, είναι απίθανο να μπορέσουν να προσπεράσουν μπροστά από την Ουαλία, αλλά μπορεί να προχωρήσουν περαιτέρω και από τη Τρίτη θέση. Πιθανότατα, ο κύριος τερματοφύλακας Yann Sommer, η σύζυγος του οποίου έπρεπε να είχε γεννήσει, δεν θα παίξει στην επερχόμενη συνάντηση.

Η Τουρκία δυσαρεστεί πολύ

Περίμεναν ένα ενδιαφέρον ποδόσφαιρο από τους Τούρκους, έντονα συναισθήματα, απροσδόκητα αποτελέσματα, δεν είδαμε τίποτα από αυτό. Στον πρώτο γύρο η ομάδα έχασε από την Ιταλία χωρίς πιθανότητες με σκορ 0:3, όλος ο αγώνας, παίζοντας για συγκράτηση. Δεν ήταν όλα τόσο απελπιστικά με την Ουαλία, αν και το αποτέλεσμα είναι επίσης πολύ κακό, ήττα με σκορ 0:3. Οι πιθανότητες για τα πλέι-οφ παραμένουν μόνο θεωρητικές, δεν μπορεί να ανέβει πιο πάνω από την τρίτη θέση και δεδομένης της καταστροφικής διαφοράς τερμάτων 0:5, ακόμη και αυτή η θέση δεν θα σώσει την ομάδα, σίγουρα δεν θα καταφέρουν να νικήσου τους Ελβετούς με μεγάλο σκορ.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, η Τουρκία κέρδιζε συχνότερα, 5 νίκες έναντι δύο ήττες, δύο ακόμη συναντήσεις κατέληξαν σε ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Η Ελβετία έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας στην επερχόμενη μάχη, αλλά και οι δύο ομάδες χρειάζονται αποκλειστικά τη νίκη. Οι αντίπαλοι δεν ήταν εντυπωσιακοί σε προηγούμενους αγώνες, τώρα είναι η τελευταία ευκαιρία για αυτούς. Σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε σε ξεκάθαρη νίκη της Ελβετίας με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *