The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ελβετία εναντίον Κατάρ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Switzerland-Qatar-14.11

Φιλικός αγώνας

“Stadio di Cornaredo”, Λουγκάνο

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα η εθνική Ελβετίας θα αγωνιστεί με την εθνική του Κατάρ την επόμενη Τετάρτη. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τη μελλοντική γηπεδούχο το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης και είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς με την γραμμή πονταρίσματος, λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες του προσωπικού των μελλοντικών αντιπάλων. Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι η Ελβετία θα προσπαθήσει να επιτύχει μια σίγουρη νίκη επί του αντιπάλου πριν από τον σημαντικότερο αγώνα του Πρωταθλήματος Εθνών κατά των Βέλγων.

Δύο αγώνες

Τον Οκτώβριο η εθνική ομάδα της Ελβετίας πραγματοποίησε δύο αγώνες στο πλαίσιο του νέου τουρνουά υπό την αιγίδα της ΟΥΕΦΑ. Οι “ρολογάδες” έχασαν πρώτα από την εθνική του Βελγίου 1:2, και στη συνέχεια, εκτός έδρας, νίκησαν την ισλανδική ομάδα 2:1. Μετά από τρεις αγώνες που διεξήχθησαν στη φάση των ομίλων του Πρωταθλήματος Εθνών, η Ελβετία έχει 6 βαθμούς στο ενεργητικό της και τη δεύτερη θέση στο δεύτερο όμιλο. Το Βέλγιο έχει τον ίδιο αριθμό βαθμών, αλλά οι εκπρόσωποι της BenNiLux έχουν ακόμα δύο αγώνες μπροστά, εκτός από την Ελβετία, η τρίτη ομάδα του κόσμου έχει να υποδεχτεί την Ισλανδία.

Σειρά νικών

Το φθινόπωρο του 2018 η εθνική ομάδα του Κατάρ έπαιξε αρκετούς φιλικούς αγώνες στους οποίους κέρδισε τρεις φορές με μία ήττα. Η ήττα καταγράφηκε στον αγώνα κατά του Ουζμπεκιστάν 0:2, οι νίκες σημειώθηκαν πάνω από την Κίνα 1:0, την Παλαιστίνη 3:0 και τον Ισημερινό 4:3. Με αυτά τα αποτελέσματα το Κατάρ δεν πρέπει να υποτιμάται από την Ελβετία.

Πρόβλεψη

Η εθνική Ελβετίας για να νικήσει το Βέλγιο θα πρέπει να σκοράρει, και πολύ πιθανό, όχι μία φορά. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι στο Κατάρ οι “ρολογάδες” θα θελήσουν να δοκιμάσουν το δυναμικό τους στην επίθεση, έτσι ώστε από τη γηπεδούχο ομάδα στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να περιμένετε υψηλή δραστηριότητα και απόδοση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Ελβετίας με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *