The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ελβετία εναντίον Ισπανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Швейцария-Испания-09.06_cr

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Β – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Γενεύης

Μεταξύ των αγώνων του Πρωταθλήματος Εθνών που έχουν προγραμματιστεί για τις 9 Ιουνίου, η μάχη μεταξύ της Ελβετίας και της Ισπανίας προσελκύει την προσοχή, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων δημοσιεύεται στον πόρο μας.

Το αποτυχημένο ξεκίνημα των Ελβετών

Στην πρώτη της σεζόν του Πρωταθλήματος Εθνών η Ελβετία έφτασε στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα χειροτέρεψαν. Η ομάδα την περασμένη σεζόν διατήρησε τη θέση της στην ελίτ κατηγορία, και αυτή τη σεζόν ξεκίνησε με δύο ήττες. Πρώτα, έχασαν μια περίπου ισόπαλη συνάντηση από τους Τσέχους εκτός έδρας – 1:2, και στη συνέχεια απέτυχαν σε εξωτερικό γήπεδο απέναντι στην Πορτογαλία – 0:4. Ο όμιλος είναι σοβαρός, δεν υπάρχουν αδύναμοι αντίπαλοι, προς το παρόν πρέπει να σκεφτούν τη διατήρηση της θέση στην κατηγορία.

Η «φούρια ρόχα» παίζει πάντα για να κερδίζει

Η Ισπανία έχει δυνατό σχήμα, όταν η «κόκκινη μανία» είναι σε κίνηση, μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Στο Euro 2020 η ομάδα φαινόταν πολύ καλή, καταφέρνοντας να φτάσει στα ημιτελικά, όπου έχασε στα πέναλτι από τους Ιταλούς, αν και έπαιξαν καλύτερα. Στο Πρωτάθλημα Εθνών η ομάδα ξεκίνησε με εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Πορτογαλία – 1:1, και στη συνέχεια φάνηκε καλύτερη από τους Τσέχους εκτός έδρας, αλλά στο τέλος σώθηκε από την ήττα μόλις στο 90ο λεπτό – 2:2.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, οι Ισπανοί, αν και έχουν πλεονέκτημα, δύσκολα μπορούν να χαρακτηριστούν βολικός αντίπαλος για την Ελβετία. Η τελευταία μάχη έγινε στο πλαίσιο του Euro 2020, τότε η «κόκκινη μανία» κέρδισε στα προημιτελικά μόνο στη διαδικασία των πέναλτι.

Πρόβλεψη

Δύο σοβαρές ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους, τις οποίες θα δούμε το φθινόπωρο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Σε αυτή τη συνάντηση οι Ισπανοί θεωρούνται φαβορί, παρά τον παράγοντα της ξένης έδρας. Περιμένουμε έναν ενδιαφέρον αγώνα από τους αντιπάλους και προσφέρουμε να στοιχηματίσουμε στην ανταλλαγή των τερμάτων με απόδοση 1,96.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *