The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ελβετία εναντίον ΗΠΑ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Швейцария-США-30.05

Φιλικός αγώνας

Κυριακή, 30 Μαΐου 2021, 9:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ελβετία. Σεν Γκάλεν. Στάδιο Kibun Park

Το επόμενο Σαββατοκύριακο έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας μεταξύ των εθνικών ομάδων της Ελβετίας και των ΗΠΑ. Διαβάστε τα αναλυτικά προγνωστικά στις σελίδες του πόρου μας.

Ελβετία

Η Ελβετία βρίσκεται στη δέκατη τρίτη θέση στην τελευταία κατάταξη της FIFA. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένης της τακτικής συμμετοχής των Σταυροφόρων σε μεγάλα ευρωπαϊκά και παγκόσμια φόρουμ. Σημειώνω ότι το 2021 νίκησαν τη Βουλγαρία (3:1) και τη Λιθουανία (1:0) στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς νίκησαν τη Φινλανδία 3:2 σε φιλικό.

ΗΠΑ

Η εθνική ομάδα των ΗΠΑ βελτίωσε αισθητά τη διάθεσή της με πέντε συνεχόμενες νίκες επί του Παναμά (6:2), του Ελ Σαλβαδόρ (6:0), του Τρινιντάντ και του Τομπάγκο (7:0), της Τζαμάικα (4:1) και της Βόρειας Ιρλανδίας (2:1). Έτσι, οι Αμερικανοί είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για τον προκριματικό γύρο, που ξεκινά φέτος. Στην κατάταξη των εθνικών ομάδων της FIFA, βρίσκονται στην εικοστή θέση.

Προγνωστικά

Όσο για μένα, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα σταματήσουν τον επιθετικό τρόπο παιχνιδιού τους, ενώ η Ελβετία επίσης δεν θα συμφωνήσει με μια άβουλη ήττα. Η συνάντηση αυτών των ομάδων θα είναι αρκετά θεαματική και αμοιβαία αποτελεσματική. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *