The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ελβετία εναντίον Δανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

001-Switzerland-Denmark-26.03

Προκριματικά Euro 2020 – Προκριματικός γύρος – Όμιλος Η – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

St. Jakob-Park, Βασιλεία

Την Τρίτη, 26 Μαρτίου, στη Βασιλεία θα πραγματοποιηθεί ένας από τους αγώνες της φάσης των ομίλων των προκριματικών του Euro 2020, όπου θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Ελβετίας και της Δανίας. Γενικά, είναι καλές ομάδες με μεγάλες φιλοδοξίες, αλλά οι Ελβετοί φαίνονται πιο ισχυροί. Μπορείτε να μάθετε για αυτό και πολλά άλλα εάν διαβάσετε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Ελβετία – Δανία εξ ολοκλήρου.

Οι Ελβετοί δεν βρίσκονται τυχαία τόσο ψηλά στην κατάταξη

Αυτή τη στιγμή η εθνική Ελβετίας φαίνεται πολύ ισχυρή, επειδή κάθε χρόνο  η ομάδα μόνο προσθέτει σε δύναμη. Αρχικά, η ενδεκάδα του Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς έπαιξε ωραία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και μετά εξέπληξε στη Λίγκα των Εθνών, κερδίζοντας την εθνική του Βελγίου με σκορ 5:2 και ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση του ομίλου. Και γενικώς στην έδρα τους οι Ελβετοί παίζουν πολύ ωραία, επιτίθενται κατά τη διάρκεια όλων των 90 λεπτών. Στο πλαίσιο του προκριματικού για το Euro 2020 η εθνική ομάδα ξεκίνησε με εκτός έδρας νίκη επί της εθνικής Γεωργίας με σκορ 0:2. Δεν είναι ο ισχυρότερος αντίπαλος, αλλά το αποτέλεσμα είναι καλό.

Παιχνίδι άμυνας

Την ίδια στιγμή η εθνική Δανίας έχει παίξει αρκετά καλά τους τελευταίους έξι μήνες, έχοντας κερδίσει τον όμιλό της στη Λίγκα των Εθνών. Ωστόσο, η ενδεκάδα του Oge Hareid έπαιξε στην κατηγορία Β, όπου οι αντίπαλοί τους ήταν οι Ιρλανδοί και οι Ουαλλοί. Όχι οι πιο ισχυροί αντίπαλοι, οπότε το αποτέλεσμα είναι “έτσι κι έτσι”. Στο πλαίσιο της νέας επιλογής ο “Δανικός δυναμίτης ” δεν έχει παίξει ακόμη, αλλά είχε φιλικό αγώνα με το Κόσσοβο. Και αυτό το παιχνίδι τελείωσε σε ισοπαλία (2:2), που μιλά για τα προβλήματα των Δανών στην άμυνα.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Ελβετίας είναι απλώς καλή, αλλά η εθνική Δανίας έχει συγκεκριμένα προβλήματα (ειδικά στην άμυνα). Ταυτόχρονα οι Ελβετοί μπροστά στους οπαδούς τους είναι πολύ πιο παραγωγικοί, έτσι τους  Δανούς περιμένει δύσκολο παιχνίδι. Ναι, θα είναι πιο δύσκολο για τους Δανούς, οπότε είναι πιο λογικό να στοιχηματίσετε εναντίον τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της εθνικής Ελβετίας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,51.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *