The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ελβετία εναντίον Βέλγιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Switzerland-Belgium-19.11

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Λιγκ Α Όμιλος 2 – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Σουισποραρένα, Λουκέρνη

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του έκτου γύρου του Πρωταθλήματος Εθνών η εθνική της Ελβετίας θα φιλοξενεί την εθνική του Βελγίου στην έδρα της. Σε αυτό το ζεύγος οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων, αν και στην προσεχή συνάντηση οι “κόκκινοι διάβολοι” θα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την ισοπαλία. Αλλά η ομάδα του Martinez δεν μπορεί να χάσει με τίποτε, σε περίπτωση αποτυχίας, οι “τραπεζίτες” θα προχωρήσουν στα πλέι-οφ, ενώ οι Βέλγοι θα παραμείνουν στη δεύτερη θέση του Ομίλου 2 της Λιγκ Α.

Μετά την ήττα

Η εθνική ομάδα της Ελβετίας έπαιξε πρόσφατα ένα εκπληκτικό φιλικό αγώνα με την εθνική του Κατάρ, ο οποίος χάθηκε από τους «σταυροφόρους» με σκορ 0:1. Είτε το ελβετικό προπονητικό επιτελείο ήθελε να μπερδέψει τον Martinez, είτε οι “ουδέτεροι” πραγματικά δεν έπαιξαν καλά, αλλά το αποτέλεσμα, όπως λέμε, μιλάει μόνο του. Είναι κατανοητό ότι η Ελβετία είχε αρκετές αλλαγές σ’ εκείνο τον αγώνα, αλλά αν δεν σκόραρε ούτε μία φορά στο Κατάρ, πώς μπορεί να περιμένει να σπάσει την άμυνα του Βελγίου;

Μετά τη νίκη

Ενώ η εθνική του Βελγίου κέρδισε μία άλλη νίκη στο Πρωτάθλημα Εθνών, αυτή τη φορά επί της ισλανδικής εθνική με σκορ 2:0. Οι Ισλανδοί αποτυγχάνουν εντελώς στο τρέχον πρωτάθλημα, οι Βόρειοι έχασαν και τους τέσσερις αγώνες από τους τέσσερις και στο επόμενο τουρνουά θα εκπροσωπούν ήδη τη λιγκ Β. Ταυτόχρονα η εθνική Βελγίου δεν έδειξε όλη της την δύναμη, αλλά φαινόταν με αρκετό κύρος, κέρδισε στην τάξη.

Πρόβλεψη

Η εθνική Ελβετίας είναι κατώτερη από τους Βέλγους όσον αφορά τη σύνθεση, επιπλέον, οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τακτικές για τον επερχόμενο αγώνα. Οι “ουδέτεροι” θα πρέπει να ρισκάρουν και να προχωρήσουν στην επίθεση, κάτι που ασφαλώς θα επηρεάσει το αποτέλεσμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της εθνικής Βελγίου με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *