The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Εκουαδόρ εναντίον Ιαπωνία: πρόβλεψη για τον αγώνα

002-Ecuador-Japan-25.06

Κόπα Αμέρικα – Όμιλος Γ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Estádio Mineirão, Μπέλο Οριζόντε

Τρίτη, 25 Ιονίου 2019, 02:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη νύχτα της Τρίτης, 25 Ιουνίου, στη βραζιλιάνικη πόλη Μπέλο Οριζόντε θα πραγματοποιηθεί ο τελευταίος αγώνας της φάσης των ομίλων στο Κύπελλο της Αμερικής 2019 για τις εθνικές ομάδες του Ισημερινού και της Ιαπωνίας. Είναι αουτσάιντερ του ομίλου, κι όμως θα αγωνιστούν για την πρόκριση από τον όμιλο. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ισημερινός – Ιαπωνία.

Με τέτοια σύνθεση και τέτοια αποτυχία;

Αυτή τη στιγμή η εθνική ομάδα του Ισημερινού είναι η χειρότερη ομάδα του ομίλου Γ, διότι σε 2 γύρους μόνο αυτή η ομάδα δεν σκόραρε βαθμούς. Το θέμα είναι ότι οι παίκτες του Ernano Gomez έχασαν πρώτα χωρίς ευκαιρία από την εθνική της Ουρουγουάης (0:4) και στη συνέχεια έχασαν από την εθνική ομάδα της Χιλής (1:2) λόγω της κατηγορίας των παικτών. Ωστόσο, στο δεύτερο αγώνα, η “τρίχρωμη” έδειξε αποδεκτό ποδόσφαιρο, και έχασε μόνο λόγω της ισχυρότερης σύνθεσης των αντιπάλων. Με τους Ιάπωνες αυτός ο σύλλογος πρέπει να “δώσει μάχη”…

Οι Ιάπωνες δεν έφτασαν τυχαία στο τουρνουά

Ταυτόχρονα, η ιαπωνική ομάδα έφτασε στο τουρνουά ως ομάδα φιλοξενούμενων και στην αρχή όλοι τη “φτύνανε”. Η ενδεκάδα του Hajime Moriyasu στον πρώτο γύρο χωρίς ευκαιρία έχασε από την εθνική της Χιλής με σκορ 0:4. Ωστόσο, στον δεύτερο αγώνα οι “μπλε σαμουράι” έδειξαν το πραγματικό τους επίπεδο, έχοντας παίξει ισοπαλία με την ισχυρή εθνική ομάδα της Ουρουγουάης – 22. Δηλαδή, αποδεικνύεται ότι οι Ιάπωνες έχουν προβλήματα στην άμυνα, αλλά η γραμμή επίθεσης είναι μια χαρά…

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα του Εκουαδόρ μόνο απογοητεύει, αλλά η ομάδα έχει ήδη σκοράρει και πρέπει να ξεκινήσει να “παίζει”. Το ίδιο ισχύει για την εθνική Ιαπωνίας, η οποία έχει ισχυρούς παίκτες στην επίθεση. Έτσι στην προσωπική τους συνάντηση και οι δύο πλευρές θα προσπαθήσουν να σκοράρουν όσο το δυνατόν περισσότερο, ειδικά επειδή η άμυνα είναι αδύναμη σε όλες τις πλευρές… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *