The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα Ισπανία εναντίον Ελβετία

Spain-Switzerland-03.06

Διεθνής φιλικός αγώνας

Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία

Η Ισπανία, μαζί με τη Γερμανία και τη Βραζιλία, είναι ένα από τα φαβορί του επερχόμενου Μουντιάλ. Η ομάδα έχει ήδη ανανεωθεί αρκετά, αλλά σε σύγκριση με την Βραζιλία οι Ισπανοί έχουν πολλούς παίκτες ηλικίας. Ειδικότερα, 8 παίκτες θα έρθουν στη Ρωσία, οι οποίοι είναι άνω των 30 ετών. Αλλά η κατηγορία των παικτών είναι τέτοια που η ομάδα μπορεί να θεωρηθεί φαβορί σε σχεδόν οποιοδήποτε αγώνα. Ο καθένας είχε μια δύσκολη σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά στην αρχή του παγκόσμιου πρωταθλήματος σχεδόν όλοι θα φτάσουν στη βέλτιστη κατάσταση. Ο προκριματικός γύρος για το Παγκόσμιο Κύπελλο της «φούρια ρόχα» ήταν απλώς λαμπρός, νικώντας όλους στον όμιλό της, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας με σκορ 3:0. Η δυσαρέσκεια του προπονητή, Khulen Lopetega, μπορεί να προκληθεί μόνο από το τραύμα ενός από τους κορυφαίους αμυντικούς του Daniel Karvahal, ο οποίος μπορεί να χάσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Σε αυτή την περίπτωση θα αντικατασταθεί από τον Mark Bartra από την Μπέτις, αλλά αν μπορεί να θεωρηθεί ισοδύναμη αντικατάσταση είναι μια πολύ μεγάλη ερώτηση…

Ελβετία

Οι Ελβετοί έχουν από μακρού αποδείξει ότι είναι μια ισχυρή καλοστημένη ομάδα. Στο γύρο προκριματικών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κέρδισαν 10 νίκες στη σειρά, χάνοντας μόνο από την Πορτογαλία. Ήταν όμως αυτή η ήττα που δεν επέτρεψε στην ενδεκάδα του Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς να πάρει την πρώτη θέση και έπρεπε να παίξουν δύσκολα ματς με τη Βόρεια Ιρλανδία, το αποτέλεσμα των οποίων αποφάσισε μόνο ένα γκολ. Στους φιλικούς αγώνες οι Ελβετοί δεν συναντήθηκαν με κορυφαίες ομάδες, οπότε η φόρμα τους αυτή τη στιγμή θα είναι σαφής μετά τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος με τη Βραζιλία. Είναι η περίπτωση όταν σχεδόν δεν χρειάζεται να υπολογίζετε στη νίκη, αλλά παιχνίδι με αυτοπεποίθηση μπορεί να είναι μια καλή εγγύηση για το μέλλον.

Πρόβλεψη

Το πρόβλημα της σημερινής Ελβετίας είναι ακριβώς η μακροχρόνια απουσία αγώνων με ομάδες παρόμοιας κατηγορίας. Το τελευταίο τέτοιο παιχνίδι ήταν κατά τη γνώμη μου με την Πορτογαλία στον όμιλο, το οποίο αποκάλυψε πολλά προβλήματα κυρίως στην ελβετική άμυνα. Ως εκ τούτου, η “φούρια ρόχα” μου φαίνεται τώρα αδιαμφισβήτητο φαβορί. Μπορούμε όσο θέλουμε να μιλάμε για τη σύνθεση των Ισπανών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και να αναρωτιόμαστε γιατί δεν έχουν φτάσει ακόμα κάποιοι παίκτες, αλλά μόνο το Μουντιάλ θα δείξει την ορθότητα ή την ακαταλληλότητα της επιλογής του προπονητή. Αυτή τη στιγμή και οι ημιάμυνα και η επίθεση των Ισπανών είναι πολύ πιο γρήγορες, πιο καλές και έχουν περισσότερη κινητικότητα από την Ελβετία. Δεν ξέρω αν οι γηπεδούχοι θα θελήσουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε αυτόν τον αγώνα και να δείξουν όλα τα τζόκερ τους, αλλά θα είναι σε θέση να νικήσουν με σιγουριά τον αντίπαλό τους. Επομένως στοιχηματίζω στη νίκη της εθνικής Ισπανίας με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *