The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα Αυστρία εναντίον Γερμανία

Austria-Germany-02.06

Φιλικός αγώνας

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Οι Αυστριακοί είναι γνωστοί για τη δυνατή άμυνα και την ικανότητα να κλειστούν σφιχτά, αλλά εναντίον ισχυρής Γερμανίας, η οποία έρχεται στο παιχνίδι με τη βασική σύνθεση, η πιθανότητα είναι μηδενική. Ωστόσο, στους φιλοξενούμενους δίνουν γενναιόδωρη απόδοση 1,51.

Οι γηπεδούχοι, παρά τη σκληρή μαχητικότητα και τον αγώνα μπροστά στους θεατές τους, δεν θα πεθάνουν στο παιχνίδι με τη Γερμανία. Η Αυστρία δεν πηγαίνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ οι ποδοσφαιριστές περιμένουν για διακοπές. Το να τραυματίζεσαι τζάμπα είναι ανόητο. Θα προσπαθήσουν να παίξουν ήρεμα, αλλά θα παραιτηθούν αμέσως, αν οι Γερμανοί θα πιέζουν πάρα πολύ.

Ενώ οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν μια πρόβα τζενεράλε πριν από το Μουντιάλ. Ο αντίπαλος έχει επιλεχτεί με σύνεση: στη Ρωσία στη φάση των ομίλων θα πρέπει να αγωνιστούν με τη Σουηδία, το Μεξικό και την Κορέα, οι οποίες θα παίξουν με παρόμοιο στυλ, καθαρά στην άμυνα. Επιπλέον στο φαβορί κάθε παίκτης από την αίτηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι υποψήφιος για το ξεκίνημα.

Πρόβλεψη

Η Γερμανία, όπως και στο παρελθόν στα φιλικά, θα παίξει με τρεις φόρβαρντ. Πρέπει να βγουν στην αρχή ο Muller, ο Sana και ο Werner. Κάτω από αυτούς θα εγκατασταθεί ο Ozil, ο οποίος με κάθε ευκαιρία θα μετατρέπεται στον τέταρτο επιθετικό. Στις πλευρές υπάρχουν γρήγοροι Khedira και Kroos για να σέρνουν την μπάλα και να τη δίνουν στην περιοχή πέναλτι. Με τέτοια ισχυρή σύνθεση στη γραμμή επίθεσης οι Γερμανοί είναι υποχρεωμένοι να στείλουν στους Αυστριακούς τουλάχιστον δύο ή τρεις στόχους. Η πρόβλεψή μας για τον αγώνα Αυστρία – Γερμανία είναι: Η νίκη της εθνικής Γερμανίας με χάντικαπ -1 με την απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *