The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δανία εναντίον Ιρλανδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Denmark-Ireland-11.11

Σάββατο, 11 Νοέμβριου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Οι εθνικές ομάδες της Δανίας και της Ιρλανδίας το επόμενο Σάββατο θα παίξουν μεταξύ τους στο πρώτο πλέι-οφ για το δικαίωμα να παίξουν στο τελικό μέρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι Δανοί θεωρούνται ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αυτή η ομάδα έχει προχωρήσει σημαντικά σε όλο το προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και στο τέλος κατάφερε να επιτύχει τη δεύτερη θέση στον προκριματικό όμιλο Ε.

Δεν έφτασαν τους Πολωνούς

Η εθνική Δανίας ξεκίνησε στο προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο με την εντός έδρας νίκη επί της Αρμενίας, στη συνέχεια έχασε από τους Πολωνούς και Μαυροβούνιους, αλλά στα τελευταία επτά παιχνίδια οι μελλοντικοί γηπεδούχοι δεν έχασαν ούτε μία φορά, καταφέρνοντας ακόμα να κερδίσουν την εθνική Πολωνίας στην έδρα της με σκορ 4:0. Ως αποτέλεσμα οι Δανοί δεν κατάφεραν να καλύψουν τη διαφορά με τους Πολωνούς, χάνοντας από τους «λευκούς αετούς» πέντε μονάδες, αλλά με τη σειρά τους βρέθηκαν τέσσερις μονάδες μπροστά από τους Μαυροβούνιους.

Προσπέρασαν στο τέρμα

Η εθνική Ιρλανδίας στον τελευταίο γύρο των προκριματικών κατάφερε να νικήσει την εθνική της Ουαλίας εκτός έδρας με σκορ 1:0. Αυτή η νίκη κόστισε στους «δράκους» τη δεύτερη θέση στον όμιλο D. Οι Ιρλανδοί τελικά σημείωσαν δύο μονάδες περισσότερο από τους Ουαλούς, αλλά δύο λιγότερο από τους Σέρβους, οι οποίοι έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια για τη Ρωσία. Κατά μέσο όρο στους αγώνες με την εθνική Ιρλανδίας μπαίνουν 1,8 γκολ, η μελλοντική φιλοξενούμενη μπορεί άνετα να ονομαστεί ομάδα «του πάτους».

Πρόβλεψη

Οι πρώτοι αγώνες των πλέι-οφ δεν τελειώνουν τόσο συχνά αποτελεσματικά, οι κίνδυνοι είναι πολύ μεγάλοι, οι ομάδες προσπαθούν να παίξουν όσο πιο προσεκτικά γίνεται στις πύλες τους. Η επερχόμενη μάχη κατά πάσα πιθανότητα θα είναι απ’ αυτή τη σειρά, οι Δανοί θα είναι πιο δραστήριοι, αλλά ταυτόχρονα θα προσπαθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο να εξασφαλίσουν την πύλη ανέπαφη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 2.5 με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *