The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δανία εναντίον Ιρλανδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

008-Denmark-Ireland-07.06

Προκριματικά Euro 2020 – Όμιλος Δ– 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Παρασκευή, 7 Ιονίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πάρκεν, Κοπεγχάγη

Την Παρασκευή το βράδυ, 7 Ιουνίου, στη δανική πόλη Κοπεγχάγη, θα πραγματοποιηθεί ένας από τους αγώνες της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020, όπου θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Δανίας και της Ιρλανδίας. Αυτές είναι ελαφρώς διαφορετικές ομάδες που δείχνουν ταυτόσημο ποδόσφαιρο. Σας συνιστούμε λοιπόν να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Δανία – Ιρλανδία.

Εφτά αγώνες χωρίς ήττες

Αυτή τη στιγμή η εθνική Δανίας φαίνεται πολύ καλή και όλα αυτά ξεκινούν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Και μάλιστα μετά το Mundial οι Δανοί δείχνουν σίγουρο παιχνίδι, έχουν να χάσουν εδώ και εφτά αγώνες στη σειρά. Όσον αφορά τα προκριματικά για το Euro 2020, η ενδεκάδα του Άγκε Χαρέιντε δεν έχει κερδίσει ακόμη, αλλά έπαιξε μόνο ένα ματς. Έτσι, στον μοναδικό αγώνα ο “Δανικός δυναμίτης” εκτός έδρας έπαιξε ισοπαλία με την Ελβετία (3:3). Ταυτόχρονα εντός έδρας, οι Δανοί παίζουν πολύ “κλειστά” και στους τελευταίους 7 εντός έδρας αγώνες δεν έχουν χάσει ποτέ!

Δύο νίκες, αλλά πάνω σε ποιούς;

Την ίδια στιγμή, η εθνική ομάδα της Ιρλανδίας δείχνει καλό ποδόσφαιρο συνολικά, αλλά για το επίπεδό της. Στη σύνθεση αυτής της ομάδας δεν υπάρχουν παγκόσμια αστέρια, έτσι ώστε το παιχνίδι της Ιρλανδίας είναι χτισμένο από την άμυνα. Στο πλαίσιο των προκριματικών για το Euro 2020 η ενδεκάδα του Μικ Μακκάρθι κατάφερε να κερδίσει το μέγιστο 6 βαθμούς για 2 γύρους, αλλά οι νίκες ήταν “θαμπές”. Έτσι, τα “παιδιά με πράσινο” κατάφεραν να νικήσουν εθνικές του Γιβραλτάρ και της Γεωργίας ελάχιστα (0:1 και 1:0, αντίστοιχα).

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Δανίας φαίνεται τώρα ειλικρινά ισχυρή, πράγμα που δεν συμβαίνει με την εθνική ομάδα της Ιρλανδίας. Ταυτόχρονα οι Δανοί εντός έδρας παίζουν απλά υπέροχα, ειδικά στην άμυνα. Ενώ οι Ιρλανδοί τώρα και στους αδύναμους αντίπαλους σκοράρουν με δυσκολία, οπότε σε αυτόν τον αγώνα είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν το τέρμα των αντιπάλων «ανέπαφο». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η εθνική της Ιρλανδίας δε θα σκοράρει με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *