The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δανία εναντίον Ιρλανδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Denmark-Ireland-19.11

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Λιγκ Β Όμιλος 4 – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Ceres Park, Århus

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Δυστυχώς όμως η μονομαχία μεταξύ των εθνικών ομάδων της Δανίας και της Ιρλανδίας μετατρέπεται σε μια διατύπωση και μια φιλική, ουσιαστικά, μονομαχία. Το θέμα είναι ότι οι Δανοί δεν ανέβαλαν την απόφαση για το θέμα της πρώτης θέσης στο εντός έδρας παιχνίδι και αποφάσισαν τα πάντα στον αγώνα ενάντια στην Ουαλία, ο οποίος τελείωσε με νίκη για τους Σκανδιναβούς. Όσο για τους νησιώτες, οι Ιρλανδοί έχουν χάσει εδώ και καιρό ευκαιρία ακόμη και τη δεύτερη θέση.

Δανοί

Μετά από 3 αγώνες η εθνική ομάδα της Δανίας έχει 7 βαθμούς στο ενεργητικό, είναι μία μονάδα περισσότερο από τον αντίπαλο, την ομάδα της Ουαλίας, αλλά οι Ουαλοί έχουν παίξει όλους τους αγώνες στο τουρνουά και δεν θα μπορέσουν να καλύψουν τη διαφορά με τους Βίκινγκς. Η εθνική Δανίας νίκησε την Ουαλία 2:0 εντός έδρας, 2:1 εκτός, και έπαιξε επίσης 0-0 ισοπαλία εκτός έδρας με τον μελλοντικό αντίπαλό της.

Τώρα δεν είναι ο καλύτερος καιρός

Το επίπεδο της εθνικής ομάδας της Ιρλανδίας είναι σαφώς κατώτερο από τη Λιγκ Β, οπότε η υποβίβαση αυτής της ομάδας στην κατηγορία Γ δεν προκαλεί έκπληξη. Από την άλλη πλευρά, για τους νησιώτες θα είναι πιο εύκολα να παίζουν στη κατώτερη λιγκ, επειδή οι αντίπαλοι θα είναι πιο αδύναμοι, και σε μια τέτοια κατάσταση οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι μπορεί να έχουν ευκαιρία για τα πλέι-οφ.

Πρόβλεψη

Το μεγάλο ερώτημα είναι, ποια σύνθεση ποδοσφαιριστών θα βγάλει το δανικό προπονητικό επιτελείο για τον επερχόμενο αγώνα. Οι Γιούτλαντες δεν χρειάζονται πλέον τίποτα από τον αγώνα, πολύ πιθανό τους αρχηγούς θα αφήσουν να ξεκουραστούν, μπροστά θα έχουν ακόμα πολλούς δύσκολους αγώνες στους συλλόγους και η επιλογή θα γίνει υπέρ του πάγκου, που είναι αξιοσημείωτα κατώτεροι σε τάξη. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στο σύνολο είναι κάτω φαίνεται αρκετά καλό, είναι απίθανο να δούμε μεγάλο αριθμό γκολ. Η δωρεάν πρόβλεψη: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *