The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δανία εναντίον Γαλλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Дания-Австрия-13.06_cr

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Α – Αγωνιστική 6/6

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Πάρκεν

Στο πλαίσιο του τελευταίου γύρου του γύρου των ομίλων του Πρωταθλήματος Εθνών, μεταξύ τους θα παίξουν Δανία – Γαλλία, το προγνωστικό για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι αναλυτές του site μας.

Οι Δανοί εξακολουθούν να διεκδικούν τη νίκη στον όμιλο

Η εθνική Δανίας δεν έμοιαζε με διεκδικητή της νίκης στον όμιλό της του Πρωταθλήματος Εθνών, αλλά την ίδια στιγμή η ομάδα έπαιξε πολύ καλά κερδίζοντας το προβάδισμα από την αρχή. Από πολλές απόψεις, το παιχνίδι του τελευταίου γύρου με την Κροατία εντός έδρας ήταν καθοριστικό, η νίκη εξασφάλισε στους Δανούς την πρόωρη πρώτη θέση στην τετράδα, αλλά έχασαν με σκορ 1:2, παίζοντας πολύ παθητικά στην επίθεση. Πλέον η ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ένα βαθμό πίσω από τους Κροάτες. Υπάρχουν ακόμα πιθανότητες για την πρώτη θέση, αλλά για αυτό πρέπει να νικήσουν τους Γάλλους και επίσης να περιμένουν τον ηγέτη να κάνει λάθος.

Η Γαλλία δεν είναι ακόμα ασφαλής

Οι νυν νικητές του Πρωταθλήματος Εθνών σίγουρα δεν θα μπορέσουν να υπερασπιστούν αυτόν τον τίτλο, αφού η ομάδα έχει χάσει εδώ και καιρό τις θεωρητικές πιθανότητες να κερδίσει τον όμιλο. Οι Γάλλοι δεν έχουν ακόμη λύσει το θέμα της διατήρησης της θέσης στην κατηγορία, είναι τρίτοι στην τετράδα, έχοντας διαφορά μόλις ενός βαθμού από την τελευταία θέση. Στον τελευταίο αγώνα, οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάμπ κατάφεραν να νικήσουν την Αυστρία εντός έδρας με σκορ 2:0, αυτή η νίκη ήταν η πρώτη στην τρέχουσα κλήρωση του Πρωταθλήματος Εθνών και τους επέτρεψε να βγουν από την τέταρτη θέση στον όμιλο.

Προσωπικές συναντήσεις

Το παιχνίδι του πρώτου γύρου αποδείχθηκε πολύ έντονο, οι Γάλλοι είχαν το πλεονέκτημα, χάρη στο οποίο άνοιξαν το σκορ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, η Δανία δεν τα έχασε, αλλά κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει, αλλά και αρπάξει τη νίκη στο τέλος – 2:1.

Πρόβλεψη

Το παιχνίδι θα είναι ενδιαφέρον στο ότι δύο ομάδες με κίνητρα θα μπουν στο γήπεδο, με βάση τη διάταξη του τουρνουά, και οι δύο αντίπαλοι πρέπει να παίξουν για να κερδίσουν. Στα χαρτιά, οι Γάλλοι είναι μικρά φαβορί, αν και με δεδομένο το παιχνίδι των πρωταθλητών κόσμου στην τρέχουσα κλήρωση του Πρωταθλήματος Εθνών, το στοίχημα στην επιτυχία τους είναι ένα επικίνδυνο εγχείρημα. Κάποια στιγμή θα παίξουν πιο τολμηρά, οπότε θα πρέπει να αποδειχτεί ποδόσφαιρο σε τροχιά σύγκρουσης, ποντάρουμε στο over 2,5 γκολ με απόδοση 2,14.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *