The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δανία εναντίον Βέλγιο: προγνωστικά για στοίχημα

Дания-Бельгия-17.06

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πάρκεν

Προσφέρουμε στους αναγνώστες του πόρου μας πρόβλεψη για τον αγώνα Δανία – Βέλγιο, εκπρόσωποι του Ομίλου Β στο Euro 2021 θα παίξουν μεταξύ τους στις 17 Ιουνίου.

Θα είναι δύσκολο για τους Δανούς χωρίς τον αρχηγό

Για την εθνική ομάδα της Δανίας ο πρώτος αγώνας ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης και δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα. Στο τέλος του πρώτου αγώνα με τους Φινλανδούς, ένας από τους αρχηγούς της ομάδας, ο Christian Eriksen, έχασε τη συνείδησή του στα καλά καθούμενα, ομάδα γιατρούς έτρεξε στο γήπεδο, η οποία πραγματικά αγωνίστηκε για τη ζωή του ποδοσφαιριστή. Τώρα η κατάσταση του Eriksen είναι σταθερή, αλλά δεν θα βοηθήσει τους συμπαίκτες του. Λόγω του προαναφερθέντα περιστατικού, ο αγώνας διακόπηκε, αλλά στη συνέχεια αποφασίστηκε να παιχτεί το ίδιο βράδυ. Προφανώς η κατάσταση επηρέασε έντονα τους Δανούς, έχασε εντυπωσιακά από τη Φινλανδία με σκορ 0:1. Επιπλέον, στο 74ο λεπτό, ο Χέιμπεργκ έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει μη σκοράροντας το πέναλτι.

Οι Βέλγοι θα έρθουν για να κερδίσουν

Κρίνοντας από τον πρώτο αγώνα με τη Ρωσία, είναι γενικά ασαφές σε ποια κατάσταση βρίσκεται το Βέλγιο τώρα. Ναι, κέρδισαν με σκορ 3:0, ο Lukaku σημείωσε διπλό, αλλά εδώ ο αντίπαλος βοήθησε πολύ με τα λάθη του και το πρώτο γκολ ήταν αμφίβολο για το αν ήταν απαραίτητο να ακυρωθεί λόγω του οφσάιντ. Φαίνεται ότι οι Βέλγοι πραγματοποίησαν την πρώτη συνάντηση σε κατάσταση «λάιτ», με όλο τον σεβασμό προς τη Ρωσία, η ομάδα πρέπει ακόμη να κερδίσει δυναμική.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν το 2020 στο League of Nations, τότε και τους δύο αγώνες κέρδισαν οι Βέλγοι – 2:0 εκτός και 4:2 εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Η θέση στο τουρνουά αναγκάζει τους Δανούς να κερδίσουν βαθμούς με οποιοδήποτε κόστος, τα φαβορί είναι οι Βέλγοι, είναι δύσκολο να διαφωνήσουμε με αυτό, αλλά οι αποδόσεις τους είναι υψηλότερες από δύο. Οι φορείς στοιχημάτων περιμένουν έναν σκληρό αγώνα, κάνοντας έκπτωση στο γεγονός ότι ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Δανών στην Κοπεγχάγη. Δεν έχουμε δει ακόμα την καλύτερη εκδοχή των Βέλγων, στοιχηματίζουμε στη σαφή νίκη τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη: νίκη του Βελγίου με απόδοση 2,11.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *