The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δανία εναντίον Αυστρία: προγνωστικά για στοίχημα

Дания-Австрия-13.06_cr

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Α – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

Πάρκεν

Στον πρώτο όμιλο της ελίτ κατηγορίας του Πρωταθλήματος Εθνών έχει διαμορφωθεί μια μπερδεμένη κατάσταση, όπου και οι τέσσερις ομάδες συνεχίζουν να παλεύουν για την πρώτη θέση. Προσφέρουμε την αποκλειστική μας πρόβλεψη για τον αγώνα Δανία – Αυστρία, ποιος θα είναι ο νικητής μιας σημαντικής μάχης;

Οι Δανοί θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν το προβάδισμα

Η εθνική Δανίας ξεπέρασε σαφώς το επίπεδο της μεσαίας ομάδας, τώρα οι κορυφαίες ομάδες φοβούνται αυτή την ομάδα. Κατάφεραν να ξεκινήσουν το Πρωτάθλημα Εθνών με δύο νίκες, νίκησαν τους Γάλλους εκτός έδρας 2:1, και στη συνέχεια με το ίδιο σκορ τους Αυστριακούς εκτός έδρας. Το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας αποδείχτηκε ανεπιτυχές, έχασαν από τους Κροάτες με σκορ 0:1. Παρά την τελευταία αποτυχία, οι Δανοί παραμένουν οι κορυφαίοι του ομίλου τους, οι δύο διώκτες είναι 2 βαθμούς πίσω. Ο αγώνας για την πρώτη θέση θα είναι σκληρός, αλλά η ομάδα μπορεί να παραμείνει στην κορυφή.

Οι Αυστριακοί φαίνονται καλοί

Ο νεοεισερχόμενος στην κατηγορία των ελίτ δεν αισθάνεται παράταιρος στην παρέα ισχυρών αντιπάλων. Η Αυστρία ξεκίνησε με εκτός έδρας νίκη επί των Κροατών – 3:0, και στη συνέχεια σημείωσε πικρή εντός έδρας ήττα από τους Δανούς – 1:2. Στον τελευταίο γύρο έπαιξαν εντός έδρας με τους Γάλλους – 1:1, αν και οι νυν παγκόσμιοι πρωταθλητές ισοφάρισαν μόνο στο τέλος του παιχνιδιού. Η ομάδα είναι τώρα σε καλή κατάσταση, οπότε μπορεί να ανταγωνιστεί όχι μόνο για τη διατήρηση της θέσης, αλλά ακόμη και για την πρώτη θέση.

Προσωπικές συναντήσεις

Όπως δείχνουν τα στατιστικά, στις αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, το προφανές πλεονέκτημα είναι στην πλευρά των Δανών. Στον πρώτο γύρο, η Αυστρία έπαιξε τουλάχιστον το ίδιο καλά με τον αντίπαλο, αλλά ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1:2.

Πρόβλεψη

Αναμένουμε μια δύσκολη μάχη με αντιπάλους περίπου ίσης κατηγορίας, οπότε το παιχνίδι πρέπει να έχει αντεπιθέσεις. Αν και οι Δανοί θεωρούνται μικρά φαβορί, σίγουρα δεν θα τους βγει εύκολα να κερδίσουν τρεις βαθμούς εδώ. Ποντάρουμε στο over 2,5 γκολ με απόδοση 2,12.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *