The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γρανάδα εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Гранада-МанчестерЮнайтед-08.04

Europa League – Προημιτελικός – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λος Κάρμενες

Η Πέμπτη είναι ημέρα του Europa League, γι’ αυτό και ετοιμάσαμε τις προβλέψεις μας για τον αγώνα της Γρανάδας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχει πιθανότητες ο ντεμπιτάντ της Ισπανίας κατά του θρυλικού αγγλικού grandee;

Το επιτυχημένο ντεμπούτο της Γρανάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Γρανάδα παίζει σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό, ο σύλλογος έπρεπε να ξεκινήσει από την πρόκριση του Europa League. Στον όμιλο οι Nasrid δεν είχαν κανένα πρόβλημα, τερμάτισαν εύκολα στην πρώτη θέση. Ήδη στα πλέι-οφ η ομάδα μπόρεσε να νικήσει τη Νάπολι και τη Μόλντε, και στις δύο περιπτώσεις η Γρανάδα κέρδισε 2:0 εντός έδρας και έχασε 1:2 εκτός. Στην Πριμέρα η Γρανάδα είναι η ένατη, ο σύλλογος σίγουρα δεν θα παίξει στα ευρωπαϊκά κύπελλα την επόμενη σεζόν. Έχασε 3 από τις 4 τελευταίες συναντήσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα. Έξι παίκτες δεν θα παίξουν λόγω τραυματισμού.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα από τα φαβορί του Europa League

Δεδομένης της σύνθεσης και των δυνατοτήτων, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το κύριο φαβορί αυτού του Europa League, ο κύριος ανταγωνιστής μπορεί να είναι η Άρσεναλ Λονδίνου, για τους «κανονιέρηδες» αυτή είναι η μόνη ευκαιρία να μπουν στο Champions League. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πέρασαν τέτοιες ισχυρές ομάδες όπως η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Μίλαν στα πλέι οφ του Europa League. Τα πράγματα πάνε καλά και στο πρωτάθλημα Αγγλίας, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η δεύτερη και έχει πολλές πιθανότητες να διατηρήσει αυτήν τη θέση. Σίγουρα δεν θα παίξουν τρεις παίκτες, η είσοδος στο πεδίο των Μάτα και Ράσφορντ είναι υπό αμφισβήτηση.

Πρόβλεψη

Δεν είναι δύσκολο να καταλήξουμε στο λογικό συμπέρασμα ότι οι ομάδες δεν έχουν παίξει ποτέ πριν, δεδομένου του ευρωπαϊκού ντεμπούτου της Γρανάδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί εδώ, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν μια σαφώς ισχυρότερη σύνθεση και έχουν περισσότερη εμπειρία. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι η Μάντσεστερ δεν χρειάζεται τόσο το Europa League, είναι ένα καλό μπόνους, όχι όμως ένας μεγάλος στόχος. Ας πάρουμε εδώ το στοίχημα το σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ, κανείς δεν θα επιταχύνει τα γεγονότα στο πρώτο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *