The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γρανάδα εναντίον Αθλέτικ Μπιλμπάο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Гранада-Атлетик-11.09b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Γρανάδα. Στάδιο Nuevo Los Carmenes

Ο εναρκτήριος αγώνας του πρώτου γύρου της La Liga θα πραγματοποιηθεί στη Γρανάδα, όπου η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Γρανάδα

Η Γρανάδα ήταν σε κατάσταση νεοφερμένης πριν από ένα χρόνο. Αντί όμως να αγωνίζονται για επιβίωση, οι Nasrids κατάφεραν να προκριθούν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, κερδίζοντας 56 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 52:45 και τερματίζοντας στην έβδομη θέση. Ωστόσο, η προετοιμασία των Ανδαλουσιανών για τη νέα εκστρατεία δεν ήταν επιτυχής. Ως αποτέλεσμα, ισοπαλία 0:0 με τη Μάλαγα και ήττες 0:3 από τη Βαγιαδολίδ και 2:3 από την Μπέτις.

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Τέσσερις ήττες στους πέντε τελευταίους αγώνες της σεζόν 2019/20 έριξαν την Αθλέτικ Μπιλμπάο στην ενδέκατη θέση και κατέστρεψαν σημαντικά το λίγο πολύ καλό πρωτάθλημα στην απόδοση των Βάσκων. Επιδεικνύοντας το ρεαλιστικό ποδόσφαιρο, τα Λιοντάρια αποφάσισαν να αλλάξουν τις προτεραιότητές τους στους αγώνες με τη Λογκρόνες (1:3), Αλαβές (2:1), Οβιέδο (2:2) και Έιμπαρ (2:2).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες αξίζουν η μία την άλλη, οπότε δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί εδώ. Σε αυτήν την περίπτωση, περιμένω ρεαλιστικό και αναποτελεσματικό ποδόσφαιρο από τις πιο εντυπωσιακές Γρανάδα και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *