The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γούλβερχαμπτον εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Вулверхэмптон-Ливерпуль-15.03b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μολινό

Η Γούλβερχαμπτον και η Λίβερπουλ θα πραγματοποιήσει τον επόμενο αγώνα τους στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι ειδικοί του πόρου μας έχουν προετοιμάσει μια πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των συλλόγων.

Η Γουλβς δεν έχει τίποτε να περιμένει στο πρωτάθλημα

Οι «λύκοι» δεν ήταν σε θέση να αγωνιστούν για τα ευρωπαϊκά κύπελλα αυτή τη σεζόν, καθώς καταλαμβάνουν μόνο τη 13η θέση. Εάν η Γουλβς ήταν ένας σύλλογος που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί με τις ισχυρότερες ομάδες στην Αγγλία, τώρα η ομάδα παίζει σε μεσαίο επίπεδο, χωρίς καμία σταθερότητα. Οι παίκτες του Espiritu Santo έχουν ένα σερί τριών αγώνων χωρίς νίκες, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου υπήρχαν ισοπαλίες εναντίον της Νιούκασλ και της Άστον Βίλα, καθώς και μια ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι. Το κύριο πρόβλημα της ομάδας αυτή τη σεζόν ήταν το παιχνίδι στην επίθεση, 28 γκολ σε 28 αγώνες, ένας εξαιρετικά αδύναμος δείκτης.

Η Λίβερπουλ πρέπει να στοιχηματίσει στο Champions League

Η Λίβερπουλ αποτυγχάνει εντελώς στο πρωτάθλημα, έχοντας χάσει 6 από τους 7 αγώνες, οι οποίοι έριξαν το κλαμπ στην όγδοη θέση, τώρα το τοπ-4 μοιάζει με άλυτο έργο, γιατί πρέπει να καλύψουν χάντικαπ 8 βαθμών. Υπάρχει μικρή ελπίδα για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η Λίβερπουλ έφτασε στους προημιτελικούς, έχοντας κερδίσει τη ΡΜ Λειψίας 2-0, αν και είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι μια ομάδα σε αυτή τη φόρμα μπορεί να κερδίσει το τρόπαιο. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Κλοπ έχασαν από την Φούλαμ 0:1. Τα κίνητρα και τα συναισθήματα είναι πολύ σημαντικά για τη Λίβερπουλ, προφανώς η Πρέμιερ Λιγκ δεν εμπνέει τους παίκτες, επομένως δεν χρειάζεται να περιμένουμε μια σημαντική ανακάλυψη. Τουλάχιστον τέσσερις παίκτες δεν θα παίξουν λόγω τραυματισμών, οι Hendenson και Van Dijk είναι έξω για πολύ καιρό.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο ένα σταθερό πλεονέκτημα είναι από το πλευρό της Λίβερπουλ, ο αγώνας του πρώτου γύρου κερδήθηκε από  τους παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ με σκορ 4:0.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ πρέπει να βάλει μπρος, αλλά είναι άγνωστο εάν αυτό θα συμβεί στην επόμενη μάχη. Δεν περιμένουμε έναν θεαματικό αγώνα, πιθανότατα θα είναι ένα προσεκτικό παιχνίδι σκακιού στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Η Γουλβς δεν είναι αντίπαλος που μπορεί να νικηθεί σε κακή κατάσταση. Το στοίχημα στο σύνολο είναι λιγότερα από 2,5 φαίνεται πολλά υποσχόμενο εδώ (απόδοση 1,91).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *