The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γούλβερχαμπτον εναντίον Κρίσταλ Πάλας: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Вулверхэмптон-КристалПэлас-30.10b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μολινό

Έχοντας παίξει τον επόμενο γύρο σε ευρωπαϊκούς αγώνες, οι σύλλογοι του Παλαιού Κόσμου μεταβαίνουν στην εγχώρια αρένα. Η περιοδεία θα ξεκινήσει και στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Η Γουλβς και η Κρίσταλ Πάλας θα παίξουν εκεί πριν από όλους.

Η Γουλβς σίγουρα δεν σκοπεύει να κατεβάσει το επίπεδο

Οι «λύκοι» δύο φορές στη σειρά μετά την επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν στην τελική 7η θέση. Φυσικά, τώρα ο στόχος είναι, τουλάχιστον, να αποφευχθεί η «ολίσθηση». Δεδομένης της έλλειψης φόρτου εργασίας στους ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς, οι πιθανότητες των παικτών του Nuno Espirito Santo δεν ήταν κακές. Βέβαια υπήρχε μια μικρή καθυστέρηση στην αρχή του νέου ράλι. Αλλά τον Οκτώβριο φάνηκε ότι η ομάδα κέρδισε δυναμική, νικώντας όχι μόνο την αδύναμη Φούλαμ, αλλά και την ενδιαφέρουσα  Λιντς του Marcelo Bielsa. Σε αυτό το πλαίσιο το  κυριακάτικο 1-1 μοιάζει ήδη με απώλεια βαθμών, ειδικά επειδή έπαιξε με τη Νιουκάσλ εντός έδρας. Φαινόταν ότι κατάφεραν να βάλουν πίεση στις «καρακάξες», ο Ραούλ Τζιμένζε άνοιξε το σκορ στο 80ο λεπτό. Αλλά ο Jacob Murphy κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν από το τελικό σφύριγμα, τιμωρώντας τους γηπεδούχους για υπερβολικό ρεαλισμό.

Η Κρίσταλ Πάλας μπορεί να προσθέσει στο πλεονέκτημα την αρχή της σεζόν

Η ομάδα έχει ήδη παίξει 7 αγώνες στη νέα Πρέμιερ Λιγκ. Και μέχρι στιγμής έχουν χάσει μόνο από την Έβερτον, που ξεκίνησε δυνατά, και την Τσέλσι. Αλλά οι παίκτες του Roy Hodgson κατάφεραν να κερδίσουν με αυτοπεποίθηση, 3-1, στο Old Trafford τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και γενικά με 10 βαθμούς βρίσκονται μεταξύ των ηγετών της Πρέμιερ Λιγκ. Μια άλλη επιτυχία έφερε τη μονομαχία του Σάββατου εναντίον της Φούλαμ. Και πάλι ο Wilfried Zaa ήταν ο σολίστας, ο οποίος το φθινόπωρο δείχνει σταθερά εξαιρετική φόρμα. Ήδη στο 8ο λεπτό βοήθησε τον Riedewald. Και στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε κι ο ίδιος, μετά το πέρασμα από τον Μισί Μπατσουαγί. Προς το παρόν, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει 5 γκολ σε 6 αγώνες (αν και δύο φορές δε σκόραρε το πέναλτι). Βέβαια, στο τέλος, η Κρίσταλ Πάλας χαλάρωσε και επέτρεψε στους «καλοκαιρινούς κατοίκους» να σκοράρουν γκολ με δέκα παίκτες, αλλά όλοι καταλάβαιναν ότι ήταν μόνο γκολ γοήτρου.

Προηγούμενοι αγώνες

Μετά την επιστροφή της Γούλβερχαμπτον στην Πρέμιερ Λιγκ, οι σύλλογοι έχουν παίξει 4 παιχνίδια. Και μόνο στον 1ο αγώνα οι γηπεδούχοι κέρδισαν, οι «λύκοι». Συνολικά, έχουν 2 νίκες, ενώ η Κρίσταλ Πάλας έχει μόνο μία.

Πρόβλεψη

Το 2018-2020 οι ομάδες δεν έχουν σημειώσει ποτέ περισσότερα από 2 γκολ μεταξύ τους. Το στυλ τους δεν έχει αλλάξει τώρα: καθεμία θα στοχεύει στο 1-0 υπέρ της. Στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *