The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γούλβερχαμπτον εναντίον Γουέστ Χαμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Вулверхэмптон-ВестХэм-05.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μολινό

Στις 5 Απριλίου η Γουλβς και η Γουέστ Χαμ θα πραγματοποιήσουν τον αγώνα πρωταθλήματος, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων προετοιμάστηκε από τους ειδικούς του πόρου μας.

Οι «λύκοι» έχουν μια κακή σεζόν

Η Γουλβς αγωνίστηκε ακόμη και για το τοπ-4 την περασμένη σεζόν, αλλά κατέληξε χωρίς ευρωπαϊκά κύπελλα. Η ομάδα δεν θα έχει την ευκαιρία για το Europa League μετά τα αποτελέσματα και τρέχοντος πρωταθλήματος λόγω αδύναμων αποτελεσμάτων. Οι «λύκοι» καταλαμβάνουν μόνο τη 13η θέση, δεν υπάρχει καμία ελπίδα να σώσουν τη σεζόν, ο στόχος είναι εδώ να μείνουν μακριά από τη ζώνη υποβιβασμού. Οι παίκτες του Espiritu Santo έχουν να κερδίσουν τέσσερις συνεχόμενες συναντήσεις, έχοντας σημειώσει μόνο δύο βαθμούς σε αυτό το διάστημα. Ο σύλλογος πρέπει να εργαστεί σοβαρά στην αγορά μεταφορών αυτή τη φορά εκτός σεζόν, η επίθεση απαιτεί σοβαρή ενίσχυση. Η Γουλβς έχει τέσσερις απώλειες στο προσωπικό πριν από αυτόν τον αγώνα.

Τα «σφυριά» μπορούν να επωφεληθούν από το λάθος των γειτόνων

Η Γουέστ Χαμ είναι πέμπτη στην Πρέμιερ Λιγκ και ήδη γνωρίζει για την ήττα της Τσέλσι 2:5 εντός έδρας από την Γουέστ Μπρομ. Τα «σφυριά» έχουν την ευκαιρία να βγουν στην τέταρτη θέση, επειδή είναι μόνο δύο βαθμούς πίσω από τους γείτονές τους. Αν και η ομάδα κέρδισε μόνο έναν αγώνα από τους τέσσερες τελευταίους, η κατάσταση μπορεί να θεωρηθεί ως αρκετά καλή, επειδή οι αντίπαλοι ήταν ισχυροί. Στον τελευταίο γύρο τα «σφυριά» είχαν προβάδισμα 3: 0 στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, και έπαιξαν 3:3, σημειώνοντας δύο αυτογκόλ. Πέντε παίκτες δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα σε αυτήν τη συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο τα «σφυριά» κέρδισαν απροσδόκητα και με αυτοπεποίθηση τον αντίπαλο με σκορ 4:0. Έτσι, η Γουέστ Χαμ διέκοψε το σερί από τέσσερις ήττες σε αναμετρήσεις εναντίον των «λύκων».

Πρόβλεψη

Συναντιούνται ομάδες περίπου ίσης τάξης, οπότε είναι δύσκολο να αποφασίσετε για το φαβορί εδώ. Η νίκη είναι πιο απαραίτητη για τα «σφυριά», αλλά η Γουλβς έχει ήδη μοιράσει πολλούς βαθμούς. Στοιχηματίζουμε ότι το κίνητρο θα βοηθήσει τους φιλοξενούμενος και η Γουέστ Χαμ θα νικήσει με μηδενικό χάντικαπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Γουέστ Χαμ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *