The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουότφορντ εναντίον Τότεναμ: προγνωστικά για στοίχημα

Уотфорд-Тоттенхэм-01.01

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2022, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βίκαρεϊτζ Ρόουντ

Μετά τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς, κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν θα έχουν πολύ χρόνο για ξεκούραση, γιατί την 1η Ιανουαρίου μας περιμένουν οι αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Γουότφορντ – Τότεναμ.

Οι «σφίγγες» θα παλέψουν για επιβίωση

Βλέποντας τη βαθμολογία της Γουότφορντ, γίνεται φανερό ότι ο σύλλογος πρέπει να παλέψει για την επιβίωση. Οι «σφίγγες» είναι μόλις 17οι στην Πρέμιερ Λιγκ, με μόλις δύο βαθμούς μπροστά από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά η 18η Μπέρνλι έπαιξε ένα παιχνίδι λιγότερα, που θεωρητικά θα μπορούσε να είναι μπροστά από τη Γουότφορντ. Μετά από ένα διάλειμμα σχεδόν τριών εβδομάδων λόγω της αναβολής των συναντήσεων, η ομάδα έχασε εντός έδρας από τη Γουέστ Χαμ 1:4. Συνολικά αυτή η ήττα ήταν η πέμπτη σερί. Τέσσερις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών.

Οι Σπερς θα ικανοποιηθούν μόνο με τη θέση στην τετράδα

Η Τότεναμ ξεκίνησε καλά τη φετινή σεζόν, αλλά η ύφεση ήρθε γρήγορα, η διοίκηση δεν άντεξε για πολύ καιρό, αντικαθιστώντας τον Espirita Santa με τον Antonio Conte. Ο Ιταλός ανέλαβε αμέσως τη δουλειά και δείχνει το αποτέλεσμα, δεν είναι πάντα όλα ομαλά, αλλά υπάρχει σταθερότητα. Οι Σπερς είναι πλέον μόλις έβδομοι στο πρωτάθλημα, αν και μπορούν ενδεχομένως να ανέβουν στην τέταρτη θέση, 5 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα, αλλά υπάρχουν δύο ματς στο αποθεματικό. Η Τότεναμ έχασε τους πιο σημαντικούς βαθμούς στον τελευταίο γύρο, σημειώνοντας 1:1 εκτός έδρας με τη Σαουθάμπτον, οι Σπερς πέρασαν όλο το δεύτερο ημίχρονο στην πλειοψηφία, αλλά δεν κατάφεραν να σπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Ο Κόντε έχει τέσσερις απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη μάχη.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο ήταν μια δύσκολη μάχη, η Τότεναμ κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας νίκη με σκορ 1:0, το μοναδικό γκολ πήγε στο λογαριασμό του Σον.

Πρόβλεψη

Από τους αντιπάλους δεν λείπει το κίνητρο, και οι δύο ομάδες χρειάζονται νίκη, ωστόσο οι στόχοι τους είναι διαφορετικοί. Οι φορείς στοιχημάτων προβλεπόμενα προτιμούν τους φιλοξενούμενους, οι αποδόσεις σ’ αυτούς είναι υψηλότερες και η θέση στη βαθμολογία είναι καλύτερη από αυτή του αντιπάλου. Η Τότεναμ του Κόντε προσπαθεί να παίξει ρεαλιστικά, αλλά δύσκολα θα βγάλει 3 βαθμούς κερδίζοντας με ελάχιστο σκορ. Αναμένουμε αγώνα με αντεπιθέσεις και ποντάρουμε σε ανταλλαγή τερμάτων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *