The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουότφορντ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Watford-Manchester City-4.12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάδιο Βίκαρεϊτζ Ρόουντ, Γουότφορντ

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του 15ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι η συνάντηση μεταξύ Γουότφορντ και Μάντσεστερ Σίτι. Οι εταιρείες στοιχημάτων δεν έχουν καμία αμφιβολία για τη νίκη των “πολιτών”, κάτι που είναι αρκετά λογικό, δεδομένης της φόρμας στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα του Γκουαρδιόλα. Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι οι “σφήκες” μετά το διεθνή διάλλειμα έχουν προβλήματα με τα αποτελέσματα και γενικά, η ομάδα του Τζάβι Γκρατσία μετά από τη γρήγορη εκκίνηση, φρενάρει, δεν δείχνει πια ποιοτικό ποδόσφαιρο, που της έφερνε νίκες.

Στην ενάτη θέση

Η Γουότφορντ για κάποιο χρονικό διάστημα ήταν κιόλας στο TOP-4, αλλά τώρα τα “χρυσά αγόρια” βρίσκονται μόλις στην 9η θέση στο βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, έχουν 20 βαθμούς στο ενεργητικό, ήδη ένα βαθμό πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την έβδομη θέση. Βέβαια πρέπει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι το προπονητικό επιτελείο της Γουότφορντ έχει κάποια προβλήματα με τους παίκτες: ο Πρεντλ, ο Τζανμάατ, ο Κλέβερλι είναι τραυματισμένοι.

Έλλειψη δημιουργικών παικτών

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει επίσης προβλήματα προσωπικού. Τραυματισμένοι είναι οι Ντε Μπρούιν,  Γκούντογκαν, Bernardo Silva, Mendy, Gabriel Jesus και Μπράβο. Ακόμα και για τη σύνθεση της Σίτι αυτός ο κατάλογος είναι μεγάλος, δεδομένου μάλιστα ότι οι “πολίτες” παίζουν σε πολύ έντονο πρόγραμμα και η Γουότφορντ είναι αρκετά σοβαρός αντίπαλος, ειδικά στην έδρα της. Η Μάντσεστερ Σίτι πηγαίνει στην πρωτεύουσα της Αγγλίας για να κερδίσει τρεις βαθμούς, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η ΜΣ θα επιτύχει για άλλα μια φορά συντριπτική ήττα επί του αντιπάλου.

Πρόβλεψη

Η Γουότφορντ έχει προβλήματα με τα αποτελέσματα και σκοραρισμένα γκολ, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι στο επερχόμενο παιχνίδι θα προσπαθήσει να μην προκαλεί αίσθηση, αλλά απλά να κάνει καλά τη δουλειά της και να προσθέσει στο ενεργητικό της επόμενους τρεις βαθμούς. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 4,0 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *