The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεγανές εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

002-Leganés-RealMadrid-15.04

Λα Λίγκα

Estadio Municipal de Butarque, Λεγανές

Δευτέρα: 15 Απριλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου στο προάστιο της Μαδρίτης, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός αγώνας του 32ου γύρου του πρωταθλήματος της Ισπανίας, όπου θα συναντηθούν Λεγανές και Ρεάλ Μαδρίτης. Με την πρώτη ματιά οι “μαρέγκες” φαίνονται πολύ πιο ισχυρές, αλλά αυτό το παιχνίδι δε θα είναι τόσο απλό για αυτούς. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την ολοκληρωμένη πρόβλεψη για τον αγώνα Λεγανές εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά το διάλειμμα μια άλλη ομάδα “βγήκε”

Αυτή τη στιγμή η Λεγανές είναι μόνο η 11η ομάδα του πρωταθλήματος της Ισπανίας, αλλά μη νομίζετε ότι πρόκειται για ένα «απλό» σύλλογο. Σε κάθε αγώνα η ενδεκάδα του Mauricio Pellegrino προσπαθεί να παίξει μέχρι εσχάτων, αλλά συχνά τους έλειψε η ικανότητα. Εντούτοις, μετά από το τελευταίο διάλειμμα των εθνικών η ομάδα επιτέλους άρχισε να παίζει: νίκη επί της Χετάφε (0:2) και της Βαγιαδολίδ (1:0), καθώς και ισοπαλία με την Αλάβες (1:1). Είναι σαφές ότι δεν είναι οι αντίπαλοι με τους οποίους πρέπει να συγκριθούν, αλλά η ομάδα έχει πάψει να αποτυγχάνει στην άμυνα. Καθώς και εντός έδρας η ομάδα σκοράρει σταθερά.

Αδύναμο παιχνίδι ακόμη και με τον Ζιζού

Ταυτόχρονα, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει χάσει από καιρό κάθε πιθανότητα να κερδίσει το πρωτάθλημα, γι’ αυτό το παιχνίδι της ομάδας φαίνεται πολύ θαμπό. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγο καιρό ο Zinedine Zidane επέστρεψε στην ομάδα και όλοι άρχισαν να μιλάνε για την επιστροφή της Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά η ομάδα κατάφερε να χάσει κιόλας από τη Βαλένθια (2:1) με το νέο προπονητή. Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι “μαρέγκες” με μεγάλη δυσκολία μπροστά στους οπαδούς τους νίκησαν την Έιμπαρ (2:1), οπότε η ομάδα έχει σοβαρά προβλήματα.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης από όλους τους δείκτες ξεπερνά τη Λεγανές, αλλά τώρα υπάρχουν πολλές ερωτήσεις στο παιχνίδι των   φιλοξενούμενων. Ακόμη και με το Zidane οι “μαρέγκες” έχουν αδύναμη εμφάνιση, ειδικά εκτός έδρας. Ενώ οι Pepineros είναι καλοί τώρα, οπότε έχει πιο νόημα να στοιχηματίσετε σε αυτούς με καλή αντασφάλιση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της Λαγενές με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,5.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *